PR CUAET
-
Якщо помилка сталася через нерозуміння чи неточне заповнення анкети, і ви не мали наміру вводити в оману, це важливо підкреслити. Вказане місто може бути розцінено як фактичне місце проживання, яке мало практичне значення під час подачі заявки, а не як спроба надати недостовірну інформацію. Тому тут місреп не буде, але помилки треба пояснити Рекомендуємо підготувати письмове пояснення, в якому зазначити, що: - Свідоцтво про народження містить офіційні дані про місто народження. - При заповненні анкети була вказана інформація про місто, де ви фактично проживали на момент подачі заявки, оскільки це місце мало безпосереднє значення для імміграційного процесу. - Ніякого умислу ввести в оману не було, а помилка виникла через інтерпретацію запитання. До пояснення бажано додати копію свідоцтва про народження та документи, які підтверджують ваше фактичне місце проживання. Це допоможе показати, що всі дані можна перевірити і вони відповідають офіційним документам.
-
Заяву і квитанцію до консульства в Торонто ви надсилали на цю електронну адресу: [email protected]? (То я взяла з сайту:) Дякую:)
-
Вчора забирала, для дитини 12 років присутність обовʼязкова. Перевіряли за відбитками, чи то вона
-
Перечитала все, але трошки таки не зрозуміле дещо, чи можете пояснити, будь ласка? Маю евалюацію у WES in progress для IRCC (ECA DocByDoc). У WES надісланий диплом спеціаліста з додатком. Планую робити евалюацію для ліцензування (Corse by course). Чи можу я оновити свою заявку тепер (як?) чи потрібно очікувати рішення за дипломом спеціаліста? Потрібно робити в українському центрі диплом бакалавра (за логікою так)?
-
Підскажіть як там ? Ми працюємо в Едмонтоні але якщо потрібно на ПР переїдемо . Трохи вагаємся із за дітей 8 і 1 класи. І погода ніби холодніше. З роботою проблем немає ( роботодавець той самий). Вже 2 роки в Канаді звикли до Едмонтону але нажаль ПР в пріоритеті.
-
Доброго дня. У мене така сама проблема. Чи вдалося вам загрузити? Я вже все перевірила, валідацію пройшла, а форма не загружається. Видає error, при тому по обом дітям. Своюформу загрузила з першого разу.
-
Не треба вирішувати, вантаж проходить перевірку контролюючим органом, відкрийте англомовну версію сайту DHL
-
Вот пример формы Т4 с ячейкой 85 (внизу формы). Опять же, думаю, что у 70% подающих налоги в Канаде мед-расходы менее 3% их годового дохода, и им "заморачиваться" и с box 85, и возможно вообще с указанием мед-расходов, нет практического смысла. Может и по этой причине многие работодатели "забывают" указывать сумму в ячейке 85. Просчитайте вашу ситуацию сами и решайте по результату.
-
Підвердження приходить за 30, 7 і 3 дня