PR CUAET
-
Вітаю! Розумію, що для когось те, про що я напишу далі, - очевидні речі, але впевнена, що не для всіх. Тому й хочу поділитись власним досвідом, можливо комусь він стане в нагоді) Rock chip (сколи на лобовому склі машини від камінців) - досить поширена проблема у цих краях, а весною - так і взагалі. Я примудрилася спіймати декілька вже зимою, що ще гірше для лобового скла через перепади температур. Самі сколи наче не дуже страшні, але вони можуть збільшитися (дати тріщину) та зруйнувати скло. Як наслідок - заміна лобового скла. Крім фінансового боку, мінус ще й у тому, що ви втрачаєте своє оригінальне заводське скло і заміните його, скоріш за все, на дешеве китайське. Звісно, що це не така вже й страшна проблема для авто, і вона мало на що впливає, але якщо ви з турботою ставитесь до свого автомобіля, то впевнена, що такі сколи та тріщини лобового скла будуть краяти вам сердечко) Тож краще ці сколи одразу фіксити, щоб не було подальших проблем. Порада: закиньте у бардачок машини скотч, і коли прилетить камінець та зʼявиться скол, просто протріть його та заклейте скотчем, а далі якнайскоріше зверніться у відповідний сервіс. Для чого скотч? Це захистить скол від потрапляння бруду та вологи. Якщо зробити все «правильно», то фахівці пофіксять цей скол так, що його навіть видно не буде) Таких сервісів з відновлення скла у місті дуже багато, ціни плюс мінус однакові, і сама опція не дорога. Процес дуже швидкий, більшість сервісів приймають без попереднього запису. Просто загугліть «rock chip repair Edmonton». Особисто я зверталась до GlassMasters, бо в них є знижки для клієнтів АМА (на сайті АМА є всі деталі про знижки на цей та інші сервіси). Також можна й самому це все пофіксити, купивши спеціальний «клей» на якомусь умовному Амазоні. Сподіваюсь, що ця інформація буде корисною і допоможе комусь зберегти нерви та гроші) www.facebook.com/groups/298340710371684/permalink/2566713383534394/?
-
Те саме і в мого чоловіка. Тільки він все загрузив вчасно, але всерівно вони дали відмову ссилаючись на те що він не загрузив, і вони нічого не отримали. Що робити не знаємо.
-
Можете подати документ на подовження open wp/ applying for OWP under the public policy to extend your stay in Canada
-
Ви можете подати в хронологічній послідовності від current occupation до того попереднього періоду , який вдається зазначити в графі
-
Вітаєм! Ми подаєм документи на візи Канади та надаєм консультаціі протягом 14 років. Маєм унікальний досвід та більше 20 000 поданих документів тільки за останні 3 роки в візові центри Канади VFS Global у Відні, Лондоні та Варшаві. Головний офіс Київ /Торонто 🇺🇦🇨🇦 ⭐️⭐️⭐️В нашій команді є зірки Юристи: ⭐️⭐️⭐️ ✅Експерт з досвідом роботи в консульських державних установах , 20 річний стаж, ✅ Вискокласні міжнародні юристи з досвідом 20 років , ✅ Ліцензійні канадські юристи з досвідом роботи від 15 років, ✅та Візіонер компанії 👩💻, 14 років в сфері , Ваш особистий консультант , який допоможе реалізувати стратегію Вашого міграційного шляху 🇨🇦 Наша місія допомагати українцям отримувати якісний професійний консалтінг стосовно вимог до оформлення документів, надавати актуальну інформацію поєднуючи 14 річний досвід роботи та знання законодавчої бази країн. Наші послуги щодо подачі документів: 1️⃣ Консультаційні послуги щодо Візи visitor Канади. Подаєм по всьому світу. Величезний досвід та компетенції. Відсоток відмов в 2024 році на візи visitor склав 0.02% 🥇 2️⃣ Консультаційні послуги щодо Оформлення пакету документів на подовження Work Permit/Visitor Record 3️⃣ Консультаційні послуги щодо Подовження візи TRV в Канаді 4️⃣ Консультаційні послуги щодо Подачі документів на туристичну візу США В1/В2 Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️
-
Подовжуйте окремо. Спочатку перміти батьків.