PR CUAET
-
За останні два з половиною місяці я надіслала до консульства майже 100 повідомлень, на жодне не отримала відповіді. Та ж сама ситуація із дзвінками, на день я здійснювала до консульства понад 36 викликів,(звісно ж в конкретну годину прийому дзвінків), на жоден не отримала відповіді. Я боролась за свої скасовані талони як могла, єдиний вихід це поїхати на пряму до консульства і шукати там вирішення цього питання.
-
Це реально дуже класний аргумент, я ніколи не думав в такому ключі. Дякую за гарну думку.
-
В Канаді 6 часових поясів, 2:50 це за яким саме часовим поясом?
-
Я впевнений що на офіційному сайті вони використовують мультифакторний аналіз кожного універа- від рівня цитованості в смі або наукових роботах до employability, купа різних факторів. Ну і звісно відомі алюмні, професура тощо. Тому рівень довіри саме до цього рейтингу особисто в мене - високий. Але ж звісно не тільки в університеті справа, не всі випускники Стенфорду і Йелю - генії та СЕО відомих компаній.
-
Ось цей сайт ще дуже класний для підготовки
-
Всім привіт! Хто здавав у Торонто/поруч, порекомендуйте будь ласка локацію де більш менш було комфортно здавати і не купа людей. Вдячна за будь-яку підказку!
-
У нас теж сама проблема(Canadian Experience class).Попередньо підраховували,то кількість балів були вищі.Але коли створили акаунт,то чомусь система показувала менше ніж було до цього.Тобто не врахували job offer and education degree.
-
Але розмовну частину я б рекомендувала готувати разом з тим, хто може корегувати ваші помилки
-
Побажання усім на ніч - скорішого відновлення видачі eligible
-
Всем доброго вечера, зашел в тупик когда заполнял форму на Study Permit, imm5646 здесь присутствует 2 формы в одной, одна как я понимаю для опекуна, а вторая для родителей. Вопрос, заполнять стоит только одну или две? А также при нажатии кнопки “Validate”, выбивает ошибку про статус в канаде, но дается на выбор только два варианта, либо Canadian citizen, либо Permanent resident. Что делать в случае если не имеете ни одного ни второго? Форму без этого никак не заполнить? Или я ошибся с формой?
-
Я до того, що не можна ефективно порівнювати університет Торонто й Трент чи Лайкхед - маленькі універи більш спрямовані на викладання, більші на наукові дослідження; й те й те дуже важливо, звичайно, але не можно очікувати сильний науково-дослідницький output від маленького універа, але можна очікувати сильну викладацьку діяльність й потім випускники йдуть на магістратуру в університет Торонто з гарними оцінками з бакалавра…