PR CUAET
-
А не подскажите, если в кабинете стоит дата с выплатой, то оно приходит в тот же день или может несколько дней занимать процесс?
-
Все доброго времени суток. Кто сталкивался подскажите пожалуйста. Подали на продление WP как семья я и жена. В марте прошлого года. Жена по Украинскому паспорту я по Израильскому. Жене продлили через пол года мне еще нет. Звонил сказали сделают пометку что бы обратили внешний на мой кейс. Думаю может стоит податься на WP по Изра. Программе ? Ато время поджимает. Спасибо заранее. Всем добра
-
Я все ще чекаю😬
-
Доброго всім дня! Підкажіть, будь ласка, як перевірити статус документів? В нас нічого не виходить. Чула, що можна замовити звіт (платно), але не можу знайти як це зробити. Заздалегідь дякую всім
-
доброго времени суток, при подаче на продолжение ВП ответила NO на вопросе о medical exam за последние 12 месяцев, потому что проходила экзамен в августе 2022. сами скриншоты об экзамене при подаче заявки на продолжение ВП не прикрепляла. могут ли быть какие-то проблемы?
-
Питайте - відповім на всі питання, якщо вони стосуються гуртожитка в Карлтон університеті, якщо в інших там будуть свої умови - то краще питати напряму.
-
Temporary Resident to Permanent Resident 📅 19 лютого 2025 ⏰ 11:30 AM - 1:00 PM 📍 Онлайн (Webex) 🔍 Що розглянемо: базові імміграційні поняття, як подовжити статус, програми постійного проживання в Канаді. 🎯 Аудиторія: тимчасові резиденти (особливо ті, хто вже працює в Канаді) 🏢 Організатор: IRCC (!) 👉 Реєстрація: canada.webex.com/weblink/register/r7d2883f08c071f50883e1551595657ba
-
Доброго дня підкажіть будьласка замовив паспорт по DHL пошті і через тиждень прийшов тракінг скільки приблизно займає час доставки до консульства після отримання тракінг номера дякую.
-
Супер))) Може скоро і лютий буде
-
Юхуууу, йде Рух
-
Я думала мене вже IRCC не може здивувати, а ніт(((
-
Тут хоч би щось від них отримати. 8 міс чекала на запит білметрії. І тиша.
-
А є хтось, хто по 2 категорії подавався? Коли чоловік в Україні, але має родичів в Канаді. Подавалась в грудні 2023 і ніякого руху з липня. AOR немає(((