PR CUAET
-
Вітаю, порекомендуйте будь ласка доброго еміграційного консультанта.
-
На сам початок візьміть шаблон в українського нотаріуса, щоб потім не переробляти. Буває нотаріуси в Україні дуууже мудрі, і нехочуть приймати доручення з-за кордону. В мене був випадок, клієнти з Торонто передали доручення на продаж своєї квартири, то одна нотаріус в дорученні шукала ( сама незнала що). Намучились з нею, потім покупці погодились піти до іншого нотаріуса, все переоформили без проблем.
-
у нас так само, червень 2024, статус assign for assessment з жовтня, перукар. писали їм листа чи все добре, відповіли що працюють, чекайте 🤨
-
Вітаю! Планую зараз їхати в Україну на тиждень-два для оформлення термінового паспорту для того щоб податися на подовження ВП до 31.03 (існуючий паспорт в середині літа буде вважатися протермінованим). Підкажіть, будь ласка, чи не буде проблем через те що я виїду і повернусь у Канаду саме перед подачею ? І чи можна подати заявку одразу з України поки буду в дорозі (щоб пришвидшити процес) чи можуть бути через це проблеми?
-
Доброго дня , хто може вислати пдф файл форми imm5710 для продовження ВП. Не можу викачати її на планшет (компʼютера не маю ) дякую
-
Готуйте уважно по списку документи, коли буде готово то візьмете консультацію одноразову по перевірці. Нема там ризиків, вище історія не про те
-
Доброго дня , під скажіть будь ласка , для дитини до 12 років , на виготовлення паспорта , є перелік документів які треба мати , це перший на виготовлення нового паспорту- (роздрукований актуальний військово-обліковий документ для чоловіків віком 18-60 років, сформований не раніше, ніж за 3 дні до звернення до консульської установи через застосунок Резерв+(за виключенням дій щодо дітей громадянина України, другий з батьків яких є іноземцем або особою без громадянства);підкажіть що це таке ? Дуже дякую
-
у нас також шістка(( 63210
-
Подати для дитини на візітор рекордс ви можете будь коли на основі вашого ворк перміту. До дати 31.03.2025 це не прив'язано.
-
-
Дуже вам дякую 🌹
-
В бібліотеці все закрито вже як 2 міс. Може це тільки у нас