PR CUAET
-
Теж є адаптаційні послуги
-
Можна онлайн зробити картку Монобанку. Вам зателефонують для підтвердження особистості.
-
прошу вибачення, не знав цього
-
Перечитайте все сообщения, каждый день задают это вопрос. Ответы найдёте
-
-
@olena_milusha_1 Апостиль не потрібно. В мене було: 1 сторінка лист пояснення+1 сторінка афидевіт+2 сторінки переклад+9 сторінок скан військового квитка-все це завірено нотаріусом+ 3 сторінки форма 5546. В мене зарахували.
-
Доброго дня. У мене така ситуація, що офіцер при видачі пермітів, не захотів переробляти вже надрукований перміт, бо зібрали паспорти всіх українців присутніх і викликали за фамілією і видав з обмеженнями, хоча був пред'явлений документ, що підтверджує медогляд з Польщі. І сказав, що моя комісія в базі є, а старшому синові 18 років не змогли знайти в базі і молодшого 13 років так само не знайшов. У мене питання як у Канаді, я можу тепер підтвердити факт проходження медичної комісії ?Можливо хтось знає.Буду вдячна за допомогу.
-
Можна, головне щоб сумарно було більше року, тоді будуть бали
-
Згідно правил IRCC можливо і так. Я ж описав свій досвід
-
Дякую за відповідь. Не хочеться втрачати час і використати ці 3 місяці для досвіду,щоб зараз податися.Але дійсно є сумніви трохи. Але можливо, що поки до моєї заявки дійде черга, то може вже й не так критично буде… зараз приблизно 2 місяці десь люди чекають розгляд? Бо 3 квітня в мене вже буде рік в теперішній компанї.