PR CUAET
-
Добрий день! Можна ссилочку, будь ласка , щоб було на який документ посилатись. Дякую.
-
Привіт, підкажіть будь ласка, подалася на візу, але черга майже 2 роки. Я планую, їхати до Європи, там черга декілька днів. 1. Якщо проходити співбесіду в Європі, потрібно нова аплікація та сплата? 2. Чи кращу слідкувати за слотами, в разі якщо хтось відміне в Канаді? 3. І ще, якщо буду міняти паспорт український, потрібно чекати новий паспорт а потім заповнювати аплікацію. Як краще зробити?
-
у мамы сейчас ОВП, который выдали вместе с ТРП. Может, они и правы. Не знаю. Второй ОВП, который она уже в Канаде получила, тоже привязан к ТРП. Я подам на ворк пермит и отошлю им номер заявки. Может, все вместе додумаются выдать правильный документ
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Ок з поясами я розібралась слоти бачу, а як їх обрати якщо постійно пише "сервер недоступний" "час зайнятий" чи отак сидіти і тикати? Треба на Торонто.
-
так. обов'язково
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, відправила паспорт на вклейку візи в Онтаріо. По номеру треку перевірила, що наступного дня доставлено до адресата (13.02). В суботу (1.03) отримала повідомлення від IRCC, що візу вклеїли в паспорт. Коли я перевіряю по зворотньому треку, видає помилку. Хтось знає в чому є проблема? Як відслідкувати доставку? Так само з іншими двома паспортами
-
зараз досить швидко опрацьовують заявки. на вашому місці я б не покидав Канаду.