PR CUAET
-
Ви не будете мати права подаватися онлайн - така опція була доступна до 31.03.2024. Вам обов'язково треба отримати вопк перміт в аеропорту. В Торонто при наявності листа-погодження видають всім.
-
Так, у нас не було помилок з резерв + при замовлені паспорта
-
PNP EE (AOR 17 серпня 2024) Сьогодні дзвонили до IRCC, сподівалась, що з останнього дзвінка, який був у січні, щось зміниться, бо тоді після дзвінка Eligibility став passed. Але нічого за більше ніж місяць не змінилось 😔 Info sharing досі in progress Security check навіть not started На думала, що Info sharing може зайняти стільки часу😢
-
Дякую. Буду сподіватися що мені також дадуть. А що брати на дітей 9, 12 років? Візітор рекордс?
-
Я не казала нічого про провінцію. Уточняю чи правильний місяць)
-
А я сьогодні написала в кризову форму ,що в мене один депендед по заяві відмовляється від отримання.Відповідь прийшла через 10(!) хвилин,що бачать мою аппликацію, у неї є тимчасовий номер, додали до неї клопотання, але ще почали розглядати,очикуйте. Це дуже приємно та дивно,бо до цього я писала по іншому поводу,відповідь була через 3 тижні без всяких номерів. Подача 15.04 2024
-
Доброго дня Скажіть чи реально зловити слот на оформлення паспорта ? Можливо хтось може допомогти з цим 😊
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html Можливо це посилання вам допоможе. IRCC наче б то приймають паспорти.
-
А якщо полетіти в Європу, і там піти в один з дп документ, то також потрібно резервувати слот?
-
▪️Avoid - уникати; ▪️Admit - погоджуватися; ▪️Consider — рахувати, думати, обговорювати; ▪️Dislike - не подобатися; ▪️Deny - заперечувати; ▪️Delay - відкладати; ▪️Enjoy - любити, насолоджуватися; ▪️Escape - уникнути, врятуватися, вирватися; ▪️Excuse - вибачатися; ▪️Finish - закінчувати; ▪️Fancy - уявляти; думати; кохати; ▪️Imagine - уявляти; ▪️Involve - залучати до чогось; торкатися, торкатися; ▪️Keep - продовжувати робити щось; ▪️Mind - заперечувати, мати щось проти; ▪️Mention — згадувати; ▪️Postpone - відкладати; ▪️Practise - практикуватися, тренуватися; ▪️Resume – відновити, продовжити; ▪️Regret - шкодувати; ▪️Report — повідомляти; ▪️Risk - ризикувати; ▪️Require — вимагати, потребувати; ▪️Suggest - пропонувати, радити; ▪️Stop – припиняти щось. #eloquent_vocabulary
-
Приветствую. Подскажите, будут ли последствия, если на фед. этапе, после получения AOR, написать им письмо с отказом от дальнейшего расмотрения заявки? По то не вернут деньги - это понятно.
-
Розумію вас. В нас та ж історія, тільки АОR 15 липня. 28 вересня медицина зарахована і все. Теж security not started( і в ноутсах побачила що там на це due date стоїть аж серпень 25 року) так що чекати і чекати....сподіваюся щось раніше зрушиться.