PR CUAET
-
Мене звати Оксана Нагорнюк, я – керуючий партнер Alberta Immigration Services і ліцензований імміграційний консультант. Мій офіс розташований в Едмонтоні, Альберта. ✅ Більше десяти років досвіду роботи імміграційним консультантом. Ліцензія R521633. ✅ Спеціалізація на провінційних, пілотних, федеральних програмах PR ✅ LMIA, послуги для корпоративних клієнтів ✅ Temporary Resident Permit ✅Нестандартні кейси, такі як наявність медичних проблем або кримінальної історії ✅ Гуманітарні кейси (вибірково), родинне спонсорство ✅ Консультації в офісі в Едмонтоні, а також в телефонному режимі або через Zoom Якщо ви потребуєте експертної поради в імміграційних питаннях, буду рада допомогти вам своїми знаннями, досвідом і вмінням знаходити оптимальні рішення в нестандартних ситуаціях! Як зв’язатися: ☑️ зателефонувати за номером 780-432-33-44; пн-пт з 10.00 до 17.30 ☑️ залишити запит через веб-форму на сайті albertaimm.com/ ☑️ написати на [email protected] linktr.ee/albertaimmigrationservices
-
Доброго дня. Можливо хтось знає, коли буде наступна дип.пошта до посольства в Торонто?
-
Підкажіть як швидко зʼявляється medical? Пройшли місяць тому, в кабінеті нічого крім крапки навпроти
-
в тому кабінеті вже нічого не буде відображатися. наступні кроки будуть в GC key account після отримання AOR
-
Добрий день ! Яка вартість перекладу документів (свідоцтв про народження і тд)?
-
У меня тоже последние движения в аппликации были в октябре - может они потом в отпуск все ушли?)) (аор в конце августа). Info sharing completed and criminality completed в октябре и всё - потом только в середине февраля пришел дозапрос, зачелся мед экзам и 21 февраля пришел PAL. Интересно канеш на какой срок обо мне забудут теперь 😂
-
Добрий день, Наталія! Пишу інформацію щодо вартості перекладу Вам в особисті повідомлення
-
Дякую за відповідь 🙂 зараз спробую
-
Вже розібралась. Це таки йому прийшло особисто. Син скинув мені повну інфо. Це University of Victoria. На початку спілкування ще писали що в них є доместік для українців, але не знають чи продовжать. Зараз прийшла інфа про зарахування з ціною. Будем розглядати Європу
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, в садочку працюю вихователем, маю Левел 3. Спочатку отримала Левел 1 оскільки це є вимогою для роботи. Яку дату потрібно вказати в анкеті, дату отримання сертифікату Левел 1 чи Левел 3?
-
Ну вот у нас такая же ситуация, Info shering and Criminality completed. Буду теперь свой Pal ждать. Не знаю что у них там в октября произошло, но по видимому что-то страшное😁
-
Підкажіть як швидко отримали і чи аплікація була сімейна?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи діти військовослужбовця який має посвідчення УБД мають пільги на отримання закордонного паспорта? І що для цього треба зробити? Неодноразово писала їм на електронну пошту, жодної відповіді.
-
Поки чекаємо на новий ВП , що робити з SIN? Чи маю я право працювати з листом від IRCC але без нового SINy?