PR CUAET
-
краще взагалі не заповнювати цю секцію, це питання в контексті FST (trades), ви не trades але якщо й вирішите заповнити, то date you obtained the certificate це саме дата сертифікації, а не "дата початку роботи"
-
-
Якщо немає жодного ПР - це точно не півроку, а набагато більше. Перші ПР в інших провінціях були через 8 місяців після подачі. До речі у вас є інформація - портали хтось з квебеку отримав ?
-
Это портал 1 ?
-
Справа в тому, що у садочку без сертифіката працювати ніхто Вас не візьме, саме тому є навіть спеціальний Staff Certification Office який видає сертифікати. У вас є 6 міс аби отримати сертифікат інакше вас звільняють з роботи і працювати там ви не маєте права. Але я погоджуюсь з Вами про дату сертифікації. Дякую за відповідь🙏
-
Так, як ми виявили Квебек навіть на АОР іде по окремій черзі. І це поки кілька випадків що вирвалися вперед. Всі інші чекали набагато довше ніж інші провінції. Ну і в нас ще мінімум 0,5 року плюсом через сертифікат відбору.😢 По Квебеку на даний час ще немає ЖОДНОГО ПР….😭
-
Попрошу адмінів закріпити, якщо вважаєте доцільним. Інформація, що CRA не потрібний extended work permit є помилкова. CRA не дивиться на ваш WP лише в розрізі таксів, а для решти послуг подати продовжений перміт обовʼязково! Щойно телефонувала в 2 відділи CRA. Even though you are already receiving benefits, CRA may require updated proof of your legal status in Canada to ensure continued eligibility for programs like the Canada Child Benefit (CCB), GST/HST credit, or other tax credits. Онлайн кабінет: Submit documents Case number - NO Topic - CCB, GST/HST credits and related programs The reason - send documents to support (ваш вибір, я подаю для child benefits) Reason - status in Canada Без оновленого статусу, ваші бенефіти будуть скасовані
-
ну я бы сказал кому как повезёт. У меня вот у жены одна висит уже более года, вторая почти месяц
-
Я вторая значит 🥰 Подача 14.11.23 AOR -23.02.24 Eligibility-23.08.24 Portal 1 - 06.03.25
-
Аор в серпні??