PR CUAET
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Може Ви мали на увазі що Міфі само відсилає до федералів? Бо Міфі це і є «провінція» (Квебек)
-
Потрібно
-
Подивись TD Insurance. Менi найдешевшу давали взагалi $775, а ТД $315. Не гарантую що вони так само i вам дадуть, але краще спробувати. Що цiкавий момент що коли я до брокерiв страхових дзвонив - жодний з них ТД не пропонував.
-
Поделитесь таймлайном, а то по наблюдениям часть жовтня была еще с быстрым aip.
-
Добрий день. Чи можете надати підказку по заповненню податків по формі T4FHSA? Як правильно розписувати внески за попередні роки. Подаю через Wealthsimple і зіткнувся з проблемою
-
Доброго дня усім! Підкажіть, будь ласка, що має бути написано в листі від викладача англійської мови для гуманітарної програми , чи може є зразок якийсь? Дякую.
-
Та вчора вони теж не одразу розчехлились. До того ж не у всіх телефони під рукою щоб отак моментально донести до нас своє щастя
-
Вам просто никто гарантию не даст что все прочитают и поймут что делать с вашими заявками на WP. Я на фейсбуке встречала пару постов что люди подавались на TRP+WP на бумаге плюс онлайн на WP с объяснением ситуации и им пришло новое разрешение на работу. Но таких единицы! Еще видела что люди пишут письмо объяснение что им больше не надо TRP и добавляют при подаче на новый WP но не у всех получается- очень зависит от офицера и Вы ничего сделать не можете Даже если позвонить в IRCC и спросить что делать и как, то они не скажут ничего толкового, увы, звоните хоть каждый день и пишите У нас такая же ситуация, но проще потому что с ребенком. То что сказала агент по телефону оказалось не совсем правдой
-
В Ново Скоші раз на рік треба оновлювати, тільки телефонувати. На Хелс карті є дати терміну дії. Мій перший ВП дійсний до 2026 року, але я вже вдруге подалася на подовження Хелс карти