PR CUAET
-
Я просто з Манітоби і подавався в липні 2024, і ще досі тишина (розумію що до мого місяця ще черга не дійшла) просто хочу зрозуміти який зараз місяць почали розглядати
-
Я заходила через телефон, авторизація через приват 24, було багато слотів синіх, я на кожен нажимала і писало, нажаль зайнятий, зайнятий, зайнятий і так кожен день, на одному слоті почало крутитись довше, і тут вийшло, що слот заброньовано, прийшов имейл з підтвердженням.
-
Теж саме
-
Правильно, тому ви без статусу. Потрібно було раніше займатися цим питанням. Тепер вам потрібно звертатися до хорошого адвоката чи міграц ,який займається такими справами. І гарантії жодної немає. Даремно ви від TPR відмовилися
-
у нас от поки я чекала екопр відмінили всі півищення зп. У червні, коли мені потенційно хотіли підвищити посаду, я не могла, тому що програма забороняла: а теперь вони вже не можуть. Дочекалася 😂
-
ні, написала листа, поки не відповіли
-
Ви їм дзвонили?
-
от не знаю, їхати нам 6 годин, а чи приймуть? воно так підозріло
-
І так, маленький додаток, маленькі service Ontario, які наприклад знаходяться в торгових центрах чи Shoppers Drug Mart вони взагалі не готові ні дзвонити комусь, ні розбиратись, повноцінні Service Ontario завжди мають супервайзера який допоможе. Успіхів всім ))
-
Тут, як я розумію, не від дати eligibility залежить, тому що я отримала у вересні та досі нічого не маю.
-
Якщо це баг системи, то всі слоти відмінять?
-
підтвердження маю
-
В мене update сьогодні!!)) Поїхала я в інший, 3 вже, service Ontario, Fonthill щоб втретє спробувати оновити health card. Вийшло! Я приїхала і з work permit з позначкою CUAET і з листом з роботи, про всяк випадок. Жіночка спочатку поняття не мала що я від неї хочу, покликала супервайзера, дівчина сказала «let us call the head office», 15 хв, попросили і паспорт і посвідчення водія і health card і в результаті без проблем і скандалів поновили ) очікуватиму тепер до 4 тижнів поштою ) Олена, дякую Вам за всі Ваші підказки і поради 💛
-
Чекала 7 місяців на запрошення для депендантів. Але, дякую Богові, це не потягло затримку отримання elegibility, за місяць після здачі біометріі отримала elegibility (тобто через 8 місяців після AOR). Подача 29.11.2023. Тому пишіть листи до веб-форми з проханням прислати запрошення. І його колись таки пришлють
-
"He sent me to the map section to fetch an ancient plan of the city." ▪️Usual English: The house was old and needed repairs. ▫️Advanced English: The ancient ruins stood as a testament to a forgotten civilization. #eloquent_listening
-
В письме, которое вам пришло на почту,есть прикрепленный документ-подтверждение,по идее отказать не должны,даже если это баг
-
Ми чекаємо вже два тижні після аору
-
А ви документи всі додали? Я коли створила заявку не змогла зробити електронний підпис на 2-х формах і відклала подачу на наступний день, роздрукувала, підписала ті форми і коли зайшла щоб іх додати то в кабінеті теж було написано що все Ок і через місяць буде рішення, це було дивно документи ж не всі, додала ті форми і отримала відповідь за 2 тижні. Я подалась на 3-й день після 18 міс. і додавала всі документи мої та чоловіка, справку зі школи, договір аренди, свід.про народження.