PR CUAET
-
Народ, ловіть на хвилини, де 10, 30, 50 (не 0, 20, 40).
-
Якщо проблема з останнім запитанням, можете пропустити заповнення за допомогою ШІ, та нажати «Enter your story manually» Скажіть, будь ласка, якщо це не допоможе і дякуємо за звернення!
-
Друзі, підкажіть, якраз про підтвердження, запис у мене на 9 квітня, сьогодні ще немає ніякого сповіщення про підтвердження, що робити, я починаю панікувати
-
Доброго дня, чи подавав хтось чоловіка/жінку як не супроводжуючого члена сімʼї при подачі на піар для більш високого балу? Чи могли потім спонсорувати? Один імм. Консультант радить так зробити і каже, що багато клієнтів так роблять. Я здивувалась тому ще це схоже на misrepresentation.
-
Головне потім підтвердити)
-
У мене взагалі жодного слоту.....пише нічого нема ні на коли. .....по всім трьом містам у Канаді, але в інших країнах показує вільні слоти....тому система працює і комп не завис, але що робити вдн і не знаю..мені б хоч на листопад......жах, знущання з людей
-
Добрый день, подскажите кто знает, запросили т4 и декларацию, загрузить на портале, лучше два отдельных дока или все вместе? Одно окошко для загрузки файла.
-
Ми теж чекаємо вже місяць і майже тиждень на eCorp І не бачила ні в кого оновлень по єкорпам вже давно. (Крім цього що сьогодні запостили) Декільком людям з того ж числа подачі і числа порталів, що і в мене, видали через тиждень) Тому це рандомний рандом
-
Якщо ви спіймали - все ок. Просто шансів більше, якщо ловити на 10, 30, 50. Така моя теорія
-
Я думаю, що слоти з'явилися тому, що додали ще одного співробітника. Тому старий час - на 00, 20, 40 - теоретично має бути зайнятий. Я зробила багато спроб і все було зайнято. Тому я прикинула, що 10, 30 і 50 - такого часу раніше не було і нін теоретично має бути вільний. І спіймала 3 слоти одним броньванням, час прийому протягом однієї години
-
все вірно. якщо відповіли на запит, то підтвердження не приходить (окрім web form). тоді тільки дзвонити і питатися чи вони отримали