PR CUAET
-
OINP NON EE foreign worker stream
-
Там в листі має десь бути зазначено офіс конкретний, вони всі йдуть від IRCC. Будь ласка, в гілку Фед етап.
-
Да в CIBC дают с work permit без проблем, но у них очень высокие штрафы, не забывайте что 60% канадцев переделывают ипотеку в середине срока и штрафы в CIBC могут быть в среднем $20,000 или более. Кроме того в них ставки всегда опаздывают уже в большинстве банков 3.8% в у них только 3.99% один из самых дорогих банков но очень гибкий если есть проблемы.
-
Отже новий update 14 листопада - submit 23 січня - AOR+запит на біометрію 29 січня - здали біометрію 22 серпня - eligibility + запит на military чоловіка 7 березня - Portal 1 11 березня - Portal 2
-
Який в вас офіс? Більшість має автовідповідач, якщо вони отримали - вам прийде авто відповідь про отримання майже миттєво. Вийняток хіба Монреаль Для подальшого обговорення вашого питання перейдіть, будь ласка, в гілку Федеральний етап
-
Таймінг варіюється 2-3 місяці по прямій СЕС
-
Я правильно розумію що Portal 2 це письмо з тимчасовим паролем і вимаганням підтвердити адресу і завантажити фото?
-
16го пізно ввечері
-
Я писала пану Сигибі особисто на прикінці жовтня після зустрічі з ним у Монреалі, у листопаді все запрацювало, вони зробили перезавантаження системи і багато хто зміг записатися. Зараз не думаю, що їм зараз до паспортів .....може писати напряму у дип. установу?
-
На work permit дают такую же ставку как и на pr если кто то говорит другое он по просту вас обманывает (ему это выгодно, чем выше процентная ставка тем больше заработок специалиста!!!) ищите честного
-
Та там такие деятели в CIBC попались, что их даже в умысле нельзя заподозрить, чистая некомпетентность, а если точно то абсолютный п...изм. Первый мой кейс по которому дали 4.89, был собран так, что когда другой человек в CIBC его пересматривал, практически рыдал и в нормальном виде это уже было 4.04. Кстати в первом почему-то мы были на ворках, хотя уже были пиар, а во втором уже норм.
-
-
Ні, наприклад я зловила два слоти через Дію