PR CUAET
-
Трохи прискорилося чи мені здається вже ?
-
Добрі люди вітаю!Підкажіть будь ласка,мені продлили ворк пермит ще на год,куди відправити це продовження?Ще питання ,получил хто нибудь з БАТЬКІВ пиар?І получив грошову підтримку?Прошу пробачення коли не вірно задала питання, дуже хвилююсь.Безмежна вдячність за відгук!
-
Нарешті , щойно прийшов запит на біо після дзвінків і листа на веб.
-
Эдмонтон больше всего страдает от перекупов слотов, судя по всему, так как там нет свободных уже давно.
-
Едионтон зовсім глухо
-
Дякую)
-
Я конкретно незнаю , люди писали що по укр часу р півночі , я сьогодні з ранку зайшла просто раді цікавості і слоти були але на укр часі
-
Так, можна. Але до Оттави мені добиратися дуже дорого🫣 а паспорт до липня 25 року… в моєму випадку, тільки продовжити
-
Перечитайте уважно умови цієї програми. У мами повинен бути дійсний статус тимчасового проживання в Канаді на весь період обробки заяви на пр. Цей статус надає ворк перміт. Немає ворк перміту - немає статусу- не еліджибл для програми. Не розраховуйте на відповіді в чатах - читайте умови на офіційному сайті. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
коли я зловила, воно не дало мені більше нікуди зайти, також на сайті написано що тепер пофіксили і тепер лише в одній черзі можна стояти. В Едмонтоні до листопада були слоти (потім припинили), тож колись їх відкриють, а в дітей паспорти до серпня 26р. Коли скасувала, знов натиснула стати в чергу - а воно написало, що я в ній і так стою 🤷♀️ Тож виходить можна одночасно мати слоти до різних установ
-
PNP EE - Alberta Accelerated Tech Pathway 2 adults + 2 minors AAIP: 23.04.24 EOI 02.05.24 ITA 06.05.24 Application submitted 2.08.24 Nomination issued EE: 13.08.24 ITA 26.08.24 Application submitted 21.10.24 Bio 31.10.24 Med 03.12.24 ADR (military records) 05.12.24 FD 13.12.24 P1 16.12.24 P2 11.03.25 ECopr 🎉
-
Схоже на те. Бо за вчора вони 2 дати обробили і почали 22ге.