PR CUAET
-
Как вы продлили без резерва? Какая страна?
-
Всім привіт! Хто стикався з проблемою реєстрації в додатку 🛺 Dasher або в Instacart? Не можу зареєструватися – пише, що у моєму регіоні вичерпано кількість місць через високу популярність і нові заявки не приймаються. Що можна зробити в такій ситуації?
-
TRP + WP подаются в бумажном виде конвертом на почтовый адрес в Edmonton
-
Друзі, добрий день, вони вчора попрацювали, сьогодні поки тиша. Що я маю на сьогодні. З цим екопр новий рік, моє день народження, сина старшого день народження, і молодшому сьогодні виповнюється 21 рік проходять на розірваній родині. Не так ми гадали провести цій рік. Дуже прикро, що поступають з нами так некрасиво. Я їм писала, дзвонила. Розірвана родина, вже практично 4 місяці. Навіть відповідей немає, ні на ноутс, ні на портал 1 від офіцера. Таке враження, що забили усі на мої листи😥
-
86.67 за два тижні
-
Я думаю вставлю так як в пейстабах, це таке, minor питання. Основне за рахунок NOC 4. В мене професія Warehouse Coordinator але такої професії нема на сайті в NOC 4. Справа в тому шо колишній роботодавець мене підняв по статусу до Warehouse Coordinator, вони якби создали таку посаду на фірмі, додаючи мені респонсібілітіс. Теперішній роботодавець готовий теж мені написати Warehouse Coordinator і Duties якби схожі між собою але не ідентичні. Як гадаєте, чи нормально так буде, якщо не все індентично як з оффіційного сайту по noc і duties?