PR CUAET
-
Там в додатку Моно над карткою (гривневою/доларовою/євро) вказана сума, яка у вас на рахунку. Поряд зліва маленький плюсик. Натискаєте на нього і перед вами з'являються "Способи поповнення" Там із списку обираєте "З іншої картки" і вводите дані вашої канадської картки. І все! Гроші вже на вашій картці Моно одразу
-
Вкажіть яка провінція
-
Дітям не потрібне інтервʼю (якщо українське громадянство). Заповнюєте DS160, потім робите оплату і чекаєте на лист із запитом всіх копій документів та паспорта дитини по пошті, потім чекаєте на лист коли можна отримати паспорт з візою. В нас зайняло це все близько 1,5 місяці.
-
Вірно, але AOR йде першим потім PAL, FD і портали. Терміни у всіх різні. Зазвичай якщо у Вас були дозапити документів то має бути вже AOR.
-
Кому интересно, заказала в Эдмонтоне доставку готовых паспортов детей - заказным письмом Canada post, как недавно они писали. Пришел паспорт быстро, но только на одного ребенка, хотя указывала в заявление 2х детей. Проверила статус документа - паспорт так и находится в консульстве в Эдмонтоне. Буду заказывать еще раз, надеюсь они там что то напутали или забыли положить
-
Трекер можливий і для PNP програм також.
-
Пошта працює. Я в Торонто. Напишіть, можу допомогти. Від вас потрібен текст довіреності українською.