PR CUAET
-
CRA автоматично робить assessment декларації при її подачі, а потім літом чи на протязі трьох і більше років робить matching до тих tax slips, що в них є, або review/audit of claimed deductions/credits. Тому важливо зберігати всі підтверджуючі документи, а не думати, що отримав Notice of assessment і це фінально.
-
Користувача Карина було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня, я відправляла заяву з квітанцією про оплату звичайною поштою в Едмонтон, не на єлектронну Через днів 10 віддали мій паспорт в Києві до dhl
-
User Елизавета has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так, нам на кожний завантажений документ прийшов окремий лист на пошту, типу "thank you, we received your document" Статус про action require змінився не відразу, але не пам'ятаю скільки це зайняло Теперь в тій секції трекера, яка про документи, взагалі стоїть "not applicable" (розуміти б що це значить 😂)
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1322554&CVD=1322870&CPV=62024&CST=01052021&CLV=5&MLV=5
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
User Aidosik has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка. Після того, як прийшов ECORP, його потрібно підписувати та відправляти кудись? Чи не потрібно? Просто у письмі з подальшими діями ми не знайшли ніякої інформації, що треба підписати та відправити та немає адреси куди його відправляти. Але, коли я роздрукувала ECORP, він у двох примірниках, один для IRCC, а інший для нас. Тож я трохи заплуталась з цим. Хто як робив, підкажіть.
-
User Лилия has been kicked from the chat because this user is in spam list