PR CUAET
-
Я маю на увазі що я знаходжуся в Торонто а ловила на Оттаву
-
Я так розумію всі ловлять слоти на «оформлення закордонного паспорту»?
-
Бо я була заплуталась з оформленням і продовженням
-
Сьогодні так і робила і нічого писало ваш час вже зайнято
-
Ділюсь своїм досвідом. Раніше тут писали інструкції, я просто продублюю: потрібно перевести мову і час пристрою на український, залогінитись, натиснути на будь-який слот і лише в 6:59:57 натискати «підтвердити». Для зручності рекомендую взяти телефон з включеним секундоміром, щоб не пропустити 57 секунд (якщо натиснете в 56 - не спрацює). Всім удачі!
-
Будь-ласка, поясніть ще таку ситуацію, якщо ми підписали договір з рієлтором і подали офер наприклад на 1 житло чи маємо ми право змінити потім рієлтора і на інше житло подавати офер з іншим рієлтором?
-
Ви пишете в 6:59:57 - це по якому часовому поясі?
-
Добре. Ви з якого міста і який у вас час був?
-
По укр
-
Доброй ночи. Если по Украине то слоты сбрасываются в будни в рабочее время? С 8 утра до 6?
-
Привіт всім !Маю запитання !Підкажіть будь ласка ,я подалась на PR і це уже більше 13 місяців ,зробила мед екзамен і біометрію в жовтні 2024 року .Після цього в мене немає ніяких більше оновлень в ампікаціі .Мені просто цікаво чи є подібні ситуації як моя ,чи ви можливо підкажете мені деякі рішення чи пропозиції?До речі я подавалась на провінційну номінаційну програму.Велике дякую за будь-яку допомогу чи інформацію!