PR CUAET
-
Дякую)
-
Він, напевне, вʼїхав по фойллес візі без діючого на той момент паспорту. У нього, напевне, TRP. Вам у цю гілку: t.me/prcuaet/361721
-
Привіт! Хочу запитати у тих, хто проходив через подібний процес. Якщо ви розлучені, ваш колишній чоловік залишився в Україні, а ви з неповнолітньою дитиною живете в Канаді, чи доводилося вам оформлювати дозвіл від батька на виготовлення документів для постійного проживання тут? Як цей документ правильно називається? Як він виглядає, які вимоги до нього були? Чи потрібно було його нотаріально засвідчувати або перекладати? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію чи досвід!
-
Дуже цікавить питання оформлення паспорта в консульстві США. Скажіть блска: чи є можливість отримати паспорт в консульстві Канади?
-
Так, звичайно дали вже. Ні, я про скасування взагалі нікому нічого не наголошувала. Але то було в квітні 24, як зараз- відомо одному консульству
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який процес і чи взагалі можливо поставити дитині в новий паспорт віз? Старий паспорт закінчився. На порталі випадає тільки Visitor, тобто візітор рекорд. Але у нас він є. Порадили заповнити все ж таки його і додати лист пояснення. Вчора прийшла відмова з причиною що візітор рекорд у нас вже є. То як же ту візу отримати? Ми в Канаді.
-
В закріплених повідомленнях є зразок
-
Написали вам
-
Not applicable. Спочатку змінилось на submitted, потім - що вони reviewing від дати, коли я документи відправила, здається. От сьогодні змінилось на not applicable. Я так розумію, це значить, що минулого разу я їх задовольнила, а наступний дозапит не висилали.
-
Шановні українці провінції Ньюфаундленд та Лабрадор, Маємо для вас гарну новину. Консул Посольства України в Оттаві вирушає до вас, щоб ви могли отримати необхідні консульські послуги без необхідності відвідати Оттаву чи Торонто. Дати: 30 - 31 березня 2025 року Місце: м. Сент-Джонс (точна адреса буде повідомлена найближчим часом) Час роботи: 9:00 – 18:00 (за місцевим часом)