PR CUAET
-
Не зрозумів вас
-
Но если был - то наверняка прикрепляли
-
Мне кажется что не было
-
Но я не помню был ли среди запрошенных старый пермит
-
Мы не прикрепляли никаких доков кроме тех что они запросили
-
Мне кажется они не просили старый, они же просят UCI и по нему смотрят все сами вероятно
-
Так, правильно розумієте.
-
Доброго дня. Шукаю поради. Ситуація наступна: Працював в Альберті 6 місяців, отримав від роботодавця letter from current employer. Після цього через місяць роботодавець мене звільнив (по причині відсутності замовлень). Я знайшов нову роботу в тому ж ноці. Але тепер мені від попереднього роботодавця треба letter from previous employer, а роботодавець зник, вже місяць на дзвінки та мейли і повідомлення не відповідає. Хтось з таким стикався, що робити?
-
Ну от бачите, Ви самі пишете що лише 1 отримали карти, інші тільки листи про апрувд. Можливо як Ви зазначили про маленький відсоток одобрених мається на увазі фактично виданих, бо ця цифра 280 кейсів по всій Канаді дійсно дуже мала. Тоді це логічно. Після апрувд ще йдуть перевірки документів, дозапити і ТД і тп. По строкам вже пишуть люди в групі, що трохи затягується, який відсоток відмов буде після апрувд також не зрозуміло, одні вважають мінімальним, інші що може буде більшим. Тому я думаю тут не парадокс, а саме плутанина в кількості фактично отриманих пр і кількості листів про апрувд, які сприймаються як фактично виданий пр.
-
Дякую.Дуже гарно описано що як робити.
-
Підкажіть, після того як подалася на візітор рекордз половження, де знайти форму, щоб завантажити додаткові документи? Хочу довантажити нові паспорти, які нарешті прийшли