PR CUAET
-
Зловив хтось?
-
Всім доброї ночі
-
Шановні учасники групи, хто отримав відмову, напишіть , будь ласка , в гілці Відмови по якій причині або напишіть мені в особисті, я напишу анонімно. Також прохання до людей, які отримали , напишіть, будь ласка, коли подавалися і отримали в гілці Хронології. Дякую
-
Пару хвилин був сервіс недоступний,а рівно в 1:00 вже проміжок зайнятий
-
Надобраніч Ще чотири години та й прокидатись треба буде
-
Мой друг подавался в середине декабря прошлого года и WP пришёл через пару недель. А его жена подалась на продление на неделю позже него. До сих пор ждёт.
-
Раніше в групі радили натискати на слот не рівно о 1:00, а на секунди три раніше 00:59:57
-
Дякую,це ще той квест,будемо пробувати
-
Так. У мене час український стоїть. Інакше ви слоти завчасно не побачите
-
Добрий день, хтось зорієнтує по датах. Скільки часу зараз займає отримати новий візітор рекорд для дитини, а потім візу?
-
Привіт. Ми в Україні. Зробили новий паспорт дитині. Вклеєли візу, але її видали до 22. 04. 2025, виникає питання, чи пустять на літак?
-
У нас так само було, все прийшло одним файлом від перекладача консультант подала так, і нічого не казала що треба ще щось окремо Просто ділюсь досвідом Ми ще не не маємо результату, але і я думаю що консультант не перший раз подає документи)
-
User Лизаа has been kicked from the chat because this user is in spam list