PR CUAET
-
Я маю таку ж проблему. Україну покинув до досягнення 25-річного віку, і, відповідно, законодавчо не міг одержати військовий квиток перед виїздом. Але це навряд когось хвилюватиме, адже, технічно, я міг повернутися з метою отримати вказаний документ пізніше.
-
ну хорошо, а как тогда отстрочка 20-ти летней давности докажет то, что он не убивал украинцев год назад?
-
ні, це в кавичках. консульство навпаки тепер тільки онлайн заявки опрацьовує бо такі черги шо вживу перестали
-
те кто 8 лет жили в днр и так буде видно. по другим данным
-
піти в консульство й так треба буде за справкою про несудимість
-
Чек додала до документів в самому application for permanent residency, в своєму акаунті - там же, де додавалися інші документи, такі як копія паспорта, employment letter і тд
-
7. Консультант на основі ваших відповідей у анкеті заповнює акаунт WES та все їм надсилає. 8. Останній контрольний зізвон консультант здійснює після того, як відправив усі файли та надсилає на пошту логін та пароль він кабінету WES. 9. Час очікування евалюації 15 днів. Переписку прикріплю, щоб вам було легше орієнтуватися.
-
Доброго дня. Хочу поділитися своїм досвідом евалюації диплому через WES БЕЗКОШТОВНО. Самі ви це зробити не зможете, потрібно звернутися до організації Achev, яка зробить усе за вас. 1. Переходите за посиланням: achev.ca/contact-us/#contactus 2. Гортаєте вниз сайту до форми на бірюзовому фоні "Need to Contact Us?" 3. Вказуєте своє ім'я, емеїл, та пишете: "Hello. I have information that your organization helps in the evaluation of diplomas for Ukrainians. Could you help me? Thank you." 4.На наступний день вам напишуть на вказаний вами емеїл, де вас попросять надати свій номер телефону. 5. Коли вам зателефонують, вас запитають з якою метою вам потрібна евалюація; дадуть відповідь на питання, що вас цікавлять. 6. Вам надішлють інструкції на пошту, а саме: надіслати фото Work Permit, фото диплому з додатком (я вклала все у 1 pdf файл), та заповнену анкету сайту (її надішлють вам на емеїл, нічого шукати не потрібно).