PR CUAET
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📢 ЗАВТРА 23 березня, о 14:00! ЕДМОНТОН! 🕯 Три роки тому світ дізнався про масове вбивство мирних українців у Бучі. Сотні загиблих, серед них діти. Катування, зґвалтування, викрадення… Україна визнала це геноцидом, і світ повинен також ❤️🩹 Минуло три роки, але війна триває, і росія продовжує вчиняти подібні злочини. Тому приходьте на мітинг, щоб нагадати світу, що геноцид українців досі триває. Будьте голосом України! 🇺🇦 📍 Зустрічаємось на перехресті Gateway Blvd & 82 Ave.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📢 ЗАВТРА 23 березня, о 14:00! ЕДМОНТОН! 🕯 Три роки тому світ дізнався про масове вбивство мирних українців у Бучі. Сотні загиблих, серед них діти. Катування, зґвалтування, викрадення… Україна визнала це геноцидом, і світ повинен також ❤️🩹 Минуло три роки, але війна триває, і росія продовжує вчиняти подібні злочини. Тому приходьте на мітинг, щоб нагадати світу, що геноцид українців досі триває. Будьте голосом України! 🇺🇦 📍 Зустрічаємось на перехресті Gateway Blvd & 82 Ave.
-
Подався на wp 17го лютого, сьогодні дали новий до березня 28го року. Щось швидко цього разу, півтора роки тому це зайняло 4-5 місяців.
-
Доброго дня. Якщо я маю вищу освіту в Україні і планую подати документи в коледж в Онтаріо, чи потрібно робити евалюацію диплому?
-
Ви ще тільки на початку "тернистого" шляху: Ukrainian Family Reunification PR Pathway ✔️ Подача ✔️ AOR + запрошення на біометрію ✔️ Здача біометрії ✔️ Еligibility passed (перевірка на право подаватися по цій програмі) ✔️ Дозапит military + фінанси ✔️ Медицина (можуть зарахувати попередню) ✔️ Background check (security and criminality) ✔️ Final decision (треба дивитись в особистому кабінеті) ✔️ Portal 1 ✔️ Portal 2 ✔️ eCoPR
-
Как вы думаете, если при закрытии программы пришло письмо о том, что программа закрылась, но моя заявка находится в рассмотрении - гарантирует то, что заявка не потерялась?
-
Подскажите, пожалуйста, подала декларацию, воспитываю ребенка, single mom. Бухгалтер говорит, что ничего дополнительно как single mother не предусмотрено. Что у меня все правильно заполнено. Кто-то может получить больший возврат, но это никак не связано с этим статусом. Существуют множество других факторов, которые влияют на возврат. Это так или нет? Знаю, человека, она получила возврат и плюс еще сумму.
-
все прийде на електронну пошту. в кабінеті тільки побачите зараховану медицину та final decision
-
А у вас паспорт до 28 року?
-
Це виходить якщо мій Avarage 5 і є одна 4 то я можу пройти по програмі бо мені потрібно оцінку 5 щоб податися чи можуть не пропустити?
-
По кожному скілу там є мінімальний бал. Якщо 4, а треба 5, то треба перездати на 5 наскільки я знаю.
-
Я не знаю, нам AIP не присылали 🤷♀️
-
А то я уже почти год жду, никаких обновлений нет. Уже переживать стала 😞
-
Ми за півбалу тричі перездавали. Бо треба 6, а було 5.5 (IELTS). Celpip те ж саме.