PR CUAET
-
Хто зараз отримує eligibility?
-
А, зрозуміло тоді - дуже Вам дякую.
-
Я розумію що то було питання по витраті по самозайнятості .
-
Добрий вечір. Підкажіть будь- ласка який термін очікування на новий WP. Подалися 20 січня і жодного результату
-
Мій хлопець отримав пр статус через спонсорство його комюніті. В них проходить лотерея (вносять дані людини і чекають дня лотереї, якщо людина виграла, то Альберта з цим комюніті підготовлює усі документи і вона отримує «кредит» на купівлю квитків до Канади, який треба повернути) Тож моє питання у тому, чи може він бути моїм спонсором як цивільний партнер? І без очікування часу. Ми живемо в Канаді Я питала чат ГПТ і він відповів, що не треба чекати 5 років, що можна подаватися хоч зараз.
-
Добрий вечір, буду вдячна за відповідь , Мій чоловік знаходиться в Канаді 2 роки по візі CUAET open work permit і буде подаватись на PR, а я знаходжусь в Україні та не маю візи до Канади ( ніколи не подавалась , та не маю відмов у візах) чи зможемо ми через спонсорство отримати візу для мого приїзду ? Одружились ми 07.03.25 в Україні через Дію-шлюб онлайн- свідоцтво про одруження засвідчене апостилем . До еміграції мого чоловіка ми повноцінно зустрічались 5 років та 3 з яких проживали разом , навчались в 2-х однакових навчальних закладах приблизно 8 років , знайомі з батьками , мали справжні почуття . Чи це може визвати підозри , так як ми одружились не так давно без фізичного факту зустрічі ?
-
Ми з хлопцем живемо разом з середини січня 2024. Плануємо подаватися по common law. Податки за 2024 подаємо як single (через те що на 31 грудня немає повних 12 місяців). Чи не буде в IRCC питань чому окремі податкові декларації?