PR CUAET
-
Спасибо
-
Ні, нема вимоги про пр. Жити в калгарі, мати низький дохід. Але нового члена родини будуть додавати до існуючого fair entry. Шукайте соцпрацівника і пробуйте
-
Та чоловік не планує працювати як самозайнятий. Він вже влаштувався офіційно до другого роботодавця. Зараз тільки питання лишилось, як правильно подати дохід за минулий рік.
-
так уточните это. тк из вашей истории пока получается, что им запрос на биометрию пришел не по пр анкете в кабинет gckey можете открыть это приглашение и посмотреть, на какую букву начинается номер анкеты в этом письме- на W, или на E. сразу станет понятно, по какой заявке запрос. чтобы вам что-то подсказать, надо понимать сначала, с чем дело имеем
-
Навіщо він вам? Він є у IRCC, його не потрібно завантажувати. Вони самі вирішать , чи зарахувати його , чи скажуть вам новий проходити.
-
Мій хлопець отримав пр статус через спонсорство його комюніті. В них проходить лотерея (вносять дані людини і чекають дня лотереї, якщо людина виграла, то Альберта з цим комюніті підготовлює усі документи і вона отримує «кредит» на купівлю квитків до Канади, який треба повернути) Тож моє питання у тому, чи може він бути моїм спонсором як цивільний партнер? І без очікування часу. Ми проживаємо в Альберті Я питала чат ГПТ і він відповів, що не треба чекати 5 років, що можна подаватися хоч зараз.
-
Понимаю что на Белую пластиковую карточку что до 31 марта и уже продлялась автоматом 3 раза и будет продлена и работать с 1 июня только после подачи КУДА? Тогда 1 мая (это самая взрослая указанная возрастная группа 55-64) откроются. Вопрос - КУДА подать документы и возможно надо успеть до 31 марта податься? А если мужу 70 и я не вижу его категорию . Подскажите где взять форму , понимаю что он-Лайн отправляется.
-
Так, я згідна і розумію, мені дивно що тільки кешем.