PR CUAET
-
Ну от їй офіцер сказав що це те саме що вп, коли вона спитала
-
Вітаю шановні. Мене звуть Алекс і я засновник CELPIP.PRO. Я, як новоприбулий по CUAET, як ніхто розумію важливість отримання PR та підготовки до мовного тесту який хочеться здати з першої спроби. Тому дозвольте з цим допомогти. Ми - команда сертифікованих професіоналів, яка пропонує уроки з підготовки до CELPIP онлайн. - Кожен вчитель має досвід викладання англійської як іноземної мови (ESL) для людей хто не володіє англійською - Сертифіковані CELPIP/IELTS інструктори, хто має досвід по підготовці та складанню іспиту - В нас є як канадці так і українці в команді, тому ви зможете навчитися і тонкощам розуміння мови українською і правильній вимові - Можливість займатися і індивідуально, і у парі - Проаналізуємо ваші слабкі і сильні сторони та познайомимо з тестом, вже на першому занятті дамо дієві рекомендації по підготовці Докладніше за посиланням: celpip.pro/ Та наш безплатний Телеграм канал з корисними матеріалами: t.me/celpip_pro
-
А оця ремарка що там є про wp/sp як її трактувати?
-
Ага, це перше що побачив
-
Може тому
-
Я підозрюю що вона без паспорту, раз там sjtd
-
У мене була сцена зі шкільної вистави. Reading - від простого до складного іде. В мене останнє завдання було про поживні якості продуктів, які не відповідають заявленим на обгортках обіцянках. Ну і ще тестове додаткове завдання було - щось на кшталт HR manual, де описувалися права та обов'язки робітників та роботодавців, всілякі харасменти і тд.
-
Отакий
-
Да, но то что не влезло добавлял в объяснительное письмо
-
Це щось нове?
-
Тільки на хелскер і чайлдкер
-
Цікаво, у нас не було обмеження на агрікалче
-
Шото я вообще такого не помню, это какой номер формы? IMM какие цифры там?
-
Ostap Bosak Bosak Immigration Inc. HTTPS://canadianbychoice.ca Ph. 416-262-0774 E-mail: [email protected] License R707276
-
Остап Босак. В тій чи іншій мірі працюю з іміграційними питаннями з 2016го. З 2021го працюю як ліцензований спеціаліст (R707276). По можливості буду старатися тут відповідати на запитання тут. Також мене можна знайти в ролі експерта в найбільшій Фейсбук групі по імміграції для Українців, яку спільно з Торонто групою ведемо від початку війни. Кому потрібна детальна консультація, або індивідуальний підбір програм та розробка стратегії звертайтеся на емейл [email protected]