PR CUAET
-
Так, казали бажано оминати слово парт-тайм. Краще написати кількість годин (30+)
-
-
Я подалася зразу як минув рік досвіду. На фултаймі була не цілий місяць на той час. Теж та сама компанія. Давали офер і лист ( де , скільки,ким працюю, з якого часу, обов'язки, зарплата). Подавалась через Богдану консультанта 20 листопада, гроші повернули, чекаємо номінацію.
-
Блін я не подавала свій паспорт, не питало там таке)) я думаю Канада і так знає що я громадянин
-
Дякую і ще останнє питання таке : чи можна після подачі виїжати з Канади і якшо можна то до якого моменту ?
-
Дуже дякую вам за відповідь, підкажіть будь ласка можливо ви знаєте чи потрібно надсилати додаткові cover letters на рахунок цього та чи потрібно ще мінімум 3 місяці відпрацювати на фул таймі чи можна одразу подаватись? Оскільки це та ж компанія та посада. Дякую 🙏🏻
-
Добрий день. Досвід підходить, треба щоб було більше 30 годин щотижня і потім офер на фултайм
-
Всім привіт.💫❄️💫 Підкажіть, будь ласка, може хтось нещодавно робив новий Work permit. Синові 18 років є Visitor Record термін закінчується в лютому 2024 року. У листопаді 2023 року заповнили анкету на Work permit на підставі нового закордонного паспорта. Досі немає жодної інформації, готовий перміт чи ні. Зазвичай у разі протягом якого часу робиться Work permit? Або де можна дізнатися якусь інформацію щодо перміту? По можливості, пишіть мені в особисті повідомлення. Завчасно дякую за відповідь.
-
Всем привет. Делаю апликацию для моей мамы. Вопрос к знатокам, я читала здесь, что добавляют подтверждающие документы резидента Канады (я добавила свою PR-CARD, свидетельство о рождении). Интересует вопрос по поводу налоговой декларации - "Notice of Assessment", куда её необходимо добавить, к чему она относится, возможно к папке "Другие"?
-
І скільки часу дається на те, щоб відповісти на ті запитання «чи ви знаходиьесь в Канаді?» від моменту отримання Портал 1? Якщо я наприклад я буду у відпустці на кілька днів в іншій країні, коли прийде Портал 1 чи зможу я відповісти на ці запитання через декілька днів, коли повернусь?