PR CUAET
-
Дякую щиро ❤️
-
Крім цього - в законопроекті нічого з льготами не відміняють , а декілька навіть додають. Ось тут додали батьків: зайняті постійним доглядом за хворою дружиною (чоловіком), дитиною, а також своїми батьками, які за висновком медико-соціальної експертної комісії чи лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я потребують постійного догляду;
-
Дивіться по Alis.ca чи обов’язково ліцензія потрібна чи ні
-
This is an automated message. Do not reply to this email. Hello, This email confirms that you have successfully submitted your permanent residence application. We’ll review your application to make sure you: provided all of the information we asked for uploaded all required documents correctly paid the fees We’ll send you a confirmation email (an acknowledgement of receipt or AOR) once an agent has confirmed your application is complete. Please note that we’ll return your application to you if it is incomplete. It can take some time before you receive the AOR. Check your email regularly to see if you’ve received it. To avoid missing our emails, check your junk or spam folder. Thank you, Immigration, Refugees and Citizenship Canada Government of Canada / Gouvernement du Canada
-
Мені прийшло автоматична відповідь
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь-ласка, чи варто робити довідку про несудимість заздалегідь чи краще зробити ближче до подачі документів? Питаю для того, що не впевнений, що в найближчому часі буду подавати документи
-
Сусіди по дому подали заявку в останніх числах жовтня - їм прийшов лист на сплату біометрії. Тобто все-таки хоч хтось у Квебеку хоч щось отримав.
-
Можна було залилишити так як є. Вони іноді запрошують змінити фото якщо воно відредаговано або зроблено самотужки.
-
Коли я дзвонила в іміграційку, мені божилися, що квебек не відфутболили на горище і справи будуть розглядатися так само як всі інші. Але щось підозріло)))
-
Основной заявитель получит уведомление о положительном решении и должен в окошке по ссылке подтвердить свое присутствие в Канаде. И на это ему отводится 7 дней. И, если окажется что он в этот момент не в Канаде, то у него будет эти 7 дней, чтобы быстро прилететь в Канаду и отметить по ссылке, что он в Канаде.