PR CUAET
-
В Канаде 10 провинций и 3 территории. Где вы видели на сайте их разделение между тремя консульствами? Дайте ссылку. Если кто то записался в электронной очереди на прием и потом приехал - ему не могут отказать в приеме никак. И при записи на сайте на слот нет вообще возможности ограничить запись "граждан не из своей провинции".
-
Короткі поїздки з України в Крим до батьків і назад після 2014 року вважаються як поїздки в Росію чи як поїздки територією України? Не можу зрозуміти як їх правильно вказувати. Крим вважається територією України, за фактом Крим контролює Росія, але не розумію що очікує від мене канадський імміграційний офіцер.
-
Доброго ранку! 😉 Може хтось знає, підкажіть, будь ласка. Чи впливає кількість набраних балів на розгляд заявки на провінційному етапі чи там жива черга на ~7 місяців?) У вибірку потрапив за 2 тижні, 936 балів по SWM. Цікаво, скільки тепер чекати на номінацію..
-
Всім привіт, чи правда, що зараз можна продовжити ворк перміт ще на рік? Бачила у ФБ, навіть посилання на Canada.ca скидали, але там якось неоднозначно прописано
-
A в манітобі є таке?
-
Хтось підскаже де краще купувати білети на літак з Варшави до Монреалю? *Зараз в Україні
-
Ми відправили 18 листопада, і витяг з дії надіслали, і ще не отримали відповідь
-
З Варшави в будь-якому випадку прямого не буде. Гляньте Lufthansa, заодно виліт з Будапешту теж гляньте, може бути суттєво дешевше
-
Всім гарного дня. Підкажіть. Відпрацювала рік. Зараз не працюю, бо не в Канаді, але цей працедавець чекає на мене і я рахуюсь працівником цієї організації. Станом на зараз маю пропозицію на подібну роботу, але з кращою оплатою праці, (думаю, що нок буде той самий), і вийти потрібно відразу , коли повернусь. Найближчим часом планую здавати мовний іспит і інвалюю диплом. Суть питання така:Чи не буде у мене проблем, якщо я буду подаватись AOS( я в Альберті) вже з другої роботи, маючи попередньо досвід на іншій( нок той самий)? Буду вдячна за відповіді
-
Ми відправили перший конверт з формою 18 листопада , а потім окремим листом надіслали витяги, попередньо запитали через имейл чи можливо ще відправити витяг окремим листом, вони сказали так, і після того вони сказали що і досі немає відповіді з мвс. Дуже дивно все це
-
Ми вже тричі писали їм на имейл, вони написали що запит до мвс надісланий, але від мвс нема відповіді. Ми вже нервуємо і самі
-
тільки до останніх 2 частин
-
😳 3 читання Порада: багато читають завдання спочатку потім текст. Пробуйте навпаки, бо алгоритм завдання-текст-завдання ви витрачаєте багато часу.
-
Дякую
-
також для PR достатньо,я робила у Вінніпезі