PR CUAET
-
це не смішно....
-
Ок, спасибо.
-
таке ж саме питання. я думаю, має бути багато людей з такою ситуацією. коли нам казали, що продовжувати паспорт супер швидко і без черги, однак як бути, коли паспорт,який закінчується в серпні... що такі люди мають робити, консульство продовжувати зараз відмовляється,а новий паспорт очевидно виготовити не встигнемо до кінця березня. підкажіть, має ж бути вихід із цієї ситуації.
-
Ну вот смотрите, пример, я работаю бухгалтером, это очень много ноков в разных тирах. Это и буккипер, и бухгалтер, бухгалтерский клерк, ассистент бухгалтера и тд. Я говорила своему работодателю какой мне нужен нок, тир. А уже менеджер прописывал все в джоб офере согласно ноку, который я назвала. Им вообще безразлично какой вам нок прописать. Главное чтоб ваши обязанности совпадали во всех джоб офер ах и референс летерах.
-
Ну якщо не українець, то не знаю, яка ситуація. Але для українців продовження паспорту можна робити не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення…
-
просто щиро питала поради, оскільки впевнена, розумні люди, котрих турбує таке питання уже знають відповідь
-
я не думаю, що це цього рівня проблема, українці. продовження паспорта —це просте питання
-
Я теж місяць вже чекаю 😴