PR CUAET
-
Якщо ЕтА немає то виправляєте в профілі і все , нема проблем
-
Пілот не знаю, почитайте оф джерело англ мовою. Якщо є якісь підводні камені типу АТІО (як в ОІНП) вони то напишуть
-
А ще для практики спікінгу рекомендую зареєструватися на Tandem Там можна знайти нейтівів з яким можна спілкуватися Я вже так 3х знайшла з якими час від часу спілкуюся І це дуже впливає на впевненість та зняття страху спілкування- кажу по собі Навіть зараз вчитель мене хвалить що навіть коли я роблю помилки я спокійна і спілкуюся натурально без страху у голосі і боязні зробити помилку
-
Почитайте набагато вище мій повний досвід. А ось переступити через скор 6 не можу ще. У січні знов здала. Мені надо 8 для ліцензії . Але свій результат продублювала тільки. Я вам , що хочу довести скор 4,5,6 отримати можливо і за півроку, а ось вище потрібен час і кращі навики.
-
Ще таке питання, я планую подаватися по еміграц программі Alberta opportunities stream, в мене дві вищи освіти. Треба подавати заявку на підтвердження двох дипломів ( два спеціаліста) щоб підвищити бали? Та можливо підтвердити два диплома в WES в одній заявці? Може хтось мав досвід. Дякую