PR CUAET
-
Добрий день, скажіть будь ласка який порядок оформлення довіреності на дозвіл прописки в будинку в Україні, якщо я знаходжуся в Канаді. В Україні сказали через посольство, чи є який інший шлях?
-
Порекомендуйте будь ласка з власного досвіду гарного репетитора по Селпіп в Калгарі, не онлайн.
-
Якщо опен ворк перміт та на 3 роки, то непотрібно. Але Квебек — це дуже важко, якщо ви не розмовляєте французькою. Вам просто часу невистачить.
-
Креаще дивитись інформацію на сайті регулятора провінції. В Саскачевані це SATCC.
-
Неочікувано швидко Довідка про несудимість з консульства надійшла за 2 тижні (з дня як я їм документи надіслала)🎉 А лякали 5-6тижнів мінімум Торонто
-
Доброго дня дорогі друзі. Зараз подаю заяву на SINP, виникло питання, коли я подавала на CUAET, продовження ворк перміту то всі документи які треба було перекласти, я перекладала самостійно і ставила підпис Certificate of transaction. Ось думаю чи "прокатить" це на далі на подачі sinp? Заздалегідь усім дякую за увагу 😊
-
Скажіть будь ласка, в Україні я закінчила ПТУ,ще за радянських часів, а потім вчилася у росії ,та закінчила технікум будівельний.Де мені робити підтвердження диплому,або просто підтвердити той диплом що з ПТУ?Підкажіть будь ласка,потім все життя жила в Україні.
-
Був запит офіцерів Довідка з КНР має бути ПІСЛЯ вашого вильоту. Тобто робити лише через посередників Обовʼязково нотаріальний переклад. Теж робиться в КНР Дип установи не допоможуть