PR CUAET
-
Та взагалі нічого не вмію)))
-
Нормально чи ні - це субʼєктивно. Давайте формалізуємо. Обмеження в перетину кордону - законні. Крапка. В цьому чаті ніхто не в захваті від цього факту, але винний один - росія. Тож ефективніше замість хейту України спрямувати свої зусилля на перемогу чи імміграцію.
-
Ні, ви ж вище не тільки це писали. Там про менталітет, наприклад.
-
Так дякую за відповідь Зараз чоловік працює як Formfitter чи ця позиція підходе для цієї програми Alberta Opportunity Stream ??? від навчання на карпонтора все ж таки чоловіку прийшлось відмовитись (точніше перенести все це до отримання PR) так як він не підходе для імміграції а вчитись аж 4роки зараз стільки часу немає Документи в нас закінчуються в вересні 2025 Дякую
-
Бачу, що з англійською у вас так само, як і з правом України)))
-
Чим мені погрожує канадійське законодавство і за які мої дії? За те, що називаю Росію країною-спонсором терористом? Чи за те, що називаю російських вояків, які знищують українців, вбивцями і терористами? І я називаю їх так відкрито, голосно, на різних сайтах. А ви писали, що я відкрито цього робити не маю права. При тому, що Канада абсолютно засуджує дії Лаптєстану, ви мені пишете, що я публічно про це говорити не можу. От мене цікаво, чого ви написали, що ви юрист? Ви так пошуткували?
-
З чого ви взяли, що я когось захищаю?
-
Саме цю частину “any kind of communication in speech, writing or behaviour, that attacks or uses pejorative or discriminatory language with reference to a person or a group on the basis of who they are, in other words, based on their religion, ethnicity, nationality, race, colour, descent, gender or other identity factor.”
-
Ви забуваєте що не дивлячись на війну і скільки горя зазнав наш народ через недоумкуватого сусіда, українці залишаються людьми. Не ми насміхаємося на вулиці, почувши російську мову, не ображаємо їх, спеціально не викликаємо на конфлікт. Саме така агресія йде з їх сторони, то і їм треба думати про наслідки
-
Перекладіть, будь ласка, скрін
-
Ви вважаєте, що комусь важливе ваше відношення до будь-чого?