PR CUAET
-
Консульство на ці листи не відповідає. Вони мовчки передають дані на МЗС, щоб ті передали паспорт DHL. В моєму випадку консульство передавало ці дані з 22.12 мій лист і вони відправили тільки 5.01. І тільки вже 12.01 прийшов лист від DHL з номером для трекеру, що вони паспорт отримали та відправили. А до цього все робиться мовчки. До речі, лист від DHL я спочатку не побачила и знайшла його пошуком у пошті вже 22.01, коли паспорт був вже у Канаді, але не в консульстві
-
Чекала 7 місяців
-
Я робила скрин, але рішення я отримала тільки коли підгрузила отриманий паспорт. Ще писала їм пояснення, чому підгрузила такий варіант документу.
-
Мы пять месяцев дето ждали после первого апрува
-
Зрозуміло ,дякую)
-
Так, в мене було. На телефоні не відображались нормально. Але коли відкрила заяви на комп'ютері все ок
-
Дякую! Нам імм консультант сказала що потрібно буде і їй медогляд проходити в Україні,ось і вагаюсь де ж її вказувати
-
Привіт,апостиль надіслав заяви які потрібно заповнити,але мені їх не відкриває,в когось таке було?
-
Спасибо! Ну я не против месяц ждать, главное что апрув уже дали, а остальное формальности) у них там как я понял сейчас завал в иммиграции и они позади, раньше вроде за 10 дней давали CoPR. выезжать само собой тоже не собираюсь пока карточек не будет (оно и не горит пока что), спасибо еще раз!