PR CUAET
-
Так почитайте. Там все просто. Емплоі в штаті на рік мінімум (в офері так має бути написано), контрактором не підходить. Компанія має мати спецкод, не будь яка
-
Більше 40? Доведи шо ти гідний, англ 10, франц, робота з лміа :)
-
‼️ Увага! Посилання, де Pathfinder презентують результати вже виконаної роботи і виносять пропозиції drive.google.com/file/d/13H4R3jey58J50xRYdU-YBK-ipLuoqFKa/view?fbclid=PAAaaJf7CDmpYJWgNfJknTvRi2ENGgmmGmlbEvba7ejflnLD0COYalHSx9JW0_aem_AdShJtz8ZSyX8dRFYWqiRzCWNQkv-AC1T2NW5l6ZFp2eKkKunmGQN_W0JWJlHlrxM3U ❗️Ця петиція вже була надіслана минулого тижня до Оттави і премʼєр-міністр має надати відповідь протягом 43 днів. Також ця петиція буде представлена 23 лютого у парламенті. І представники організації вже мали зустріч з Марком Міллером, де могли обговорити складнощі отримання ПР куаетівцями. ❗️Ми можемо підтримати і допомогти. Шкода, але право підпису мають лише постійні резиденти і громадяни Канади, тому треба надати найбільшого розголосу серед знайомих канадців і попросити їх підписати цю петицію.
-
Привіт, чи може хтось допомогти з довідкою о не судимості з Німеччини? 🙏
-
А чого не можна ? Якщо у вас паспорт і віза і ворк перміт в порядку і ви пройшли мед огляд
-
Привіт, чи знає хтось, якщо диплом виданий в Словаччині і він в мене на двух мовах(словацька та англійська, чи потрібен переклад замовляти після того як закажу його підтвердження у WES?
-
Якщо коротко то ото як я написав. Подаватись то можна ще не вийшовши на роботу навіть.
-
А я не жартую. A bona fide job offer refers to a legitimate and genuine offer of employment extended to an individual by an employer. It typically includes specific details such as job title, salary, benefits, working conditions, and any other pertinent terms of employment. The term "bona fide" implies that the offer is made in good faith, without any intention to deceive or mislead the prospective employee. This type of offer is usually formalized in writing to provide clarity and avoid misunderstandings between the employer and the potential employee.
-
Бо нема такої великої анг щоб пройти експрес ентрі, і зареєструвати там заявку. А в мене нема досвіду але анг є
-
Вона там і є, просто закрита. Якось з 30 тис людей треба вибрати 6 тис
-
Ми селф емплої, але в нас дитина інвалід, що не дає нам змогу ні в якій провінції отримати ПР.
-
Чому Вам express entry не підходить?