PR CUAET
-
Тих квот вже і тоді було не достатньо для українців, бо інших тут теж повно. А тепер ще і майбутнє дуже не певне. Я вже ділилася досвідом у цій групі, що у 2015 стали обирати меньше людей по EE без попередження, бо біженців з Сирії почали брати. А зараз ось і палестинці на черзі💁♀
-
Одногрупники, хто подавався перед новим роком на номінацію, чи отримали вже?
-
Тоже самое )))
-
Доброго дня. Я уже подав заявку місяць назад по даній програмі. Підкажіть будь-ласка чи вона буде розглянута? І це правда, що програму призупинено?
-
Да які заговори, я тобі кажу через те, що я 10+ років тут і спостерігаю за імміграційними програмами. Я просто хочу, щоб люди зрозуміли, що отримати PR - це і профайл треба гарний мати, та і щоб пощастило. Щоб люди не сіділи, думаючи, що все буде просто так. А якщо ти хочеш вірити, що все буде окей, без того, щоб звертати увагу на поточні обставини та історію імміграційних програм - то твоє діло.
-
Напишіть будь-ласка хтось, кому дадуть номінацію після сьогоднішніх «новин»
-
Дякую! Виправлять!
-
я отримала номінацію з урахуванням досвіду роботи поза Канадою. Ви маєте працювати в Канаді з таким же функціоналом, як і поза Канадою. Перерва між роботами має бути не більше 6 місяців. Правда, у мене було 6 місяців та 3 тижні і нічого, дали номінацію.