PR CUAET
-
А вы адвокат или иммиграционный консультант?
-
Я не зобовʼязана вам описувати історію переслідувань росіянами моєї сімʼї під час війни. Та чому вони були загнані в сибір і чому в мене тепер сформований страх перед війною. Ви мені чужа людина. І щось доводити я вам не збираюсь
-
Ну, посчитайте, подумайте. Немного лирики и фактов: 1) не все приезжают в Канаду сразу с ПР 2) Есть люди, которые приезжают в Канаде по закрытому воруют пермиту и работают на работодателя. Условно, если они не получат ПР в первый год по ЕЕ, или даже во второй — их КВОТА уйдёт в условный 2025 или 2026 год. 3) провинциальная программа это не всегда по быстроту, и насколько я помню, если вы получили свой ПР в 2025 году, то вы выходите в квоту 2025 года. А не тогда, когда получили приглашение провинции. Так что все ок.
-
Торонто воно різне. Я ДТ не люблю, але живу в резидентській місцевості де переважна більшість місцеві, тому це гарно тут ДТ то суцільна індоарабомексика😆
-
Типу ти не мігрант 😅
-
Можливо, хтось знає відповідь на це питання вище ? Чи тільки в цьому випадку bridge visa ?
-
Щоб в людей було почуття реальності На або мозок хочаб в декого
-
Торонто*
-
Імміграційний офіцер (федеральний етап) надіслав запит на заповнення форми 008 Imm0008 sch 4, т.я.вона надійшла пуста, усі інші документи офіцер перевірив, з ними все Ок. Питання таке: як довго тепер чекати на відповідь щодо відісланої дозаповненої форми? Це знову чекати 4 місяці?
-
• experience in an in-demand occupation and an immediate family connection in Alberta • a job offer from an Alberta employer in the healthcare sector and are licensed to practice in one of the eligible healthcare professions under the Designated Healthcare Pathway;
-
Ну логика у нас у всех есть и это консультант или адвокат может объяснить что и зачем. А сейчас я вижу просто нападение на человека. Который хочет может поделиться своими проблемами
-
А чому вони мають спрощувати? Є провінції з простішими програмами, які і були такими і до війни в Україні