PR CUAET
-
А чого ні? То для Онтаріо і ВС таке є
-
Доброго вечора. Планую подаватись на PR по Alberta Opportunity Stream , в січні буде рік канадського стажу. Але , згадала що у мене внутрішній український паспорт (ID) з перекладом прізвища за іншою , новою транслітерацією. Всі документи , що вже видані тут, по старій транслітерації, як і в закордонному паспорті. Останнім робився саме закордонний паспорт, потрібно було щоб прізвище співпадало з тим що в чоловіка і дитини, тому просили по старій транслітерації. А от переробити тоді ID щось не подумала . Тепер не знаю що робити. Була сьогодні в консульстві в Едмонтоні. Вони сказали що не знають, порадили попитати у міграційному відділі. Припустив, що можливо потрібно буде міняти закордонний паспорт. Я читала у них на сайті що український внутрішній паспорт в Канаді не роблять, тільки в Україні і декількох містах Європи. Якщо хтось з таким стикався або має інформацію на цю тему , дайте знати
-
По аос такого нема
-
Оо, у мене аналогічна ситуація, але розслідування навіть не починали, одразу сказали, що повернуть гроші чеком (але все ще не повернули, звичайно ж). Писала в консульство і просила надіслати просто повторно (типу безкоштовно, без оплати консульських послуг), але мене проігнорували, тому я повторила процедуру, але чекаю на другий конверт вже півтора місяці. Поїду пробувати забирати самостійно.
-
То ж підтвердження про отримання аплікації, на сайті написано повинно прийти відразу, а на рішення звичайно чекати треба. То на підтвердження теж потрібно чекати? У вас не відразу прийшов електронний лист, що аплікація отримана та в обробці?
-
Привіт, а скажіть будь ласка є організації що повертають кошти за англ або за WES для іміграції? Нам минулого року одна організація повертала за ВЕС чоловікові, але в них вже квота закінчилась)) можливо хтось підкаже ще якісь організації? Буду дуже вдячна☺️
-
Доброго вечора. Планую подаватись на PR по Alberta Opportunity Stream , в січні буде рік канадського стажу. Але , згадала що у мене внутрішній український паспорт (ID) з перекладом прізвища за іншою , новою транслітерацією. Всі документи , що вже видані тут, по старій транслітерації, як і в закордонному паспорті. Останнім робився саме закордонний паспорт, потрібно було щоб прізвище співпадало з тим що в чоловіка і дитини, тому просили по старій транслітерації. А от переробити тоді ID щось не подумала . Тепер не знаю що робити. Була сьогодні в консульстві в Едмонтоні. Вони сказали що не знають, порадили попитати у міграційному відділі. Припустив, що можливо потрібно буде міняти закордонний паспорт. Я читала у них на сайті що український внутрішній паспорт в Канаді не роблять, тільки в Україні і декількох містах Європи. Якщо хтось з таким стикався або має інформацію на цю тему , дайте знати
-
Ні, це далеко вже не перший етап. Так само і в мене як у вас.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, я завантажила свою аплікацію 22.12.2023 але досі не отримала ні електронного листа ні якого підтвердження, що вона була отримана. На порталі я вже нічого не можу робити, так як она вже не активна (submitted). Куди можна написати, щоб дізнатися чи отримали вони мою аплікацію. Чи була така ситуація в кого і що робити?
-
Нужно ли мне менять банковский аккаунт и, что там со страховкой?
-
Yes www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0002-application-canadian-citizenship-under-subsection-5-1-adults-18-years-older.html