PR CUAET
-
Подскажите плз это все документы надо скан оригинала + перевод плюс копия оригинала? А чем скан оригинала от копии оригинала отличается и перевод оригинала и перевод копии чем отличаются? Я грузила скан оригинала+ перевод+ инфа переводчика, итак еле еле в 4м загрузила
-
В схождій ситуації кілька сот тисяч Українців. А також частина з тих 2 мільйонів інших національностей які тут на тимчасовій резиденції, плюс ті ж Росіяни. А місць пара тисяч. Питання в тому щоб поаказати що ваш кейс унікальний, і відповідно суттєво виділяється на фоні тих всіх інших чверть мільйона людей які можуть гуманітрану зараз розглядати
-
В середньому десь 60/40 по тій статистиці яку я бачив. Але це по всіх націях. По Українцях може відрізнятися. З одної сторони в нас автоматично є кілька хороших аргументів через поточну геополітичну ситуацію, з іншої як на мене Українці сильно зловживають ціює програмою, тому можливо сила середнього Українського кейсу нижча ніж інші. Проте ні одне ні друге я підтвердити не можу, це лише мої "припущення"
-
Так, обов'язково ще лікувати в тому кабінеті.
-
Добрий день всім учасникам групи. 20 січня отримав АОR, сьогодні отримав дозапит на мілітарі рекорд. Маю тільки приписне в якому немає ніяких відміток крім того, що я став на облік. Я не служив. Можливо хтось пройшов цей етап з подібною ситуацією в може порадити як краще зробити? Дякую велике
-
подалися 2023-10-23, листа отримали годину тому
-
Що робити якщо не вдається підтягнути аплікацію до аккаунту в GCKey?
-
Якщо писати LoE то куди додавати приписне і чи додавати знову дипломи про освіту( причина для відстрочки)?
-
Дякую вам велике
-
Сюди пвдходить лміа :)