PR CUAET
-
Найнижча дженерал за останні місяці була 535
-
Дякую
-
@OstapBosak Доброго дня. Скажіть, будь ласка, якщо працюю в садочку в Альберті, маю досвід більше 12міс, здала Селпіп на 8+, підтвердила українську освіту та отримала Левел 3, чи можу я подаватись на ПР по даній програмі? Дякую.
-
-
Напишу у приват.
-
Нема поняття підбиття печатки. Чи завіряння довідки. Консульство робить свою довідку, англійською мовою одразу, перекладати не треба. Витяг з дії дає їм змогу швидко зробити свою довідку без запиту інформації з України. В конверт треба вкласти мані ордер на 40cad/людина. Мані ордер можна взяти в Канада пост чи у вашому банку. Краще в банку - не буде комісії.
-
Вибачте
-
Не плутайте людей , вони ітак заплутані
-
Це по AOS, яка вже не приймає і навряд цей нок буде навіть якщо відкриється . Це інша програма
-
І роздруковані довідки з дії і це все я так розумію.дякую за пояснення)гарного вам дня
-
По термінах: без витягу з дії подавались в Едмонтон в кінці жовтня, отримали довідку вчора.
-
Якщо ви подали вчасно до закінчення перміту - то ви знаходитеся у статусі очікування . Тобто, поки ви не отримали відмову чи новий документ, ваш статус по попередньому перміту продовжує дію не зважаючи, що сам перміт закінчився . Можете ще подати дітей на візіторрекодс, або/та воркперміт (якщо більш 14 років). Всі ці документи можно мати одночасно. Якийсь з них прийде першим, може ті, що на новий статус прийдуть раніше .
-
Наступний раз 1 січня 25 року на 10 хвилин