PR CUAET
-
24.11 - тоже ждем
-
Добридень. Підкажіть будь ласка хто знає. Ми думаємо про подачу на ПР, але моєму синові старшому 18 років. Підкажіть будь ласка краще подаватися як сім'я, чоловік головний заявник, чи син може від себе подати, а нам окремо подаватися? Підкажіть, будь ласка, хто знає, як краще вчинити? Заздалегідь велике спасибі.
-
То, виходить, у вас трохи легше. Я ж працюю на мережу магазинів, не франшиза, і рішення у всьому приймаються в головному офісі. Навіть набір співробітників проходить через головний офіс, а потім можуть розподілити й відправити у будь-який магазин (навіть у іншу провінцію)
-
Як сьогодні зі слотами ?)
-
На сайті консульства чітко написано "За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Consulate General of Ukraine in Toronto»". Коли ви дійдете до віконця і подасте всі доки і там не буде цього ордер-мані - документи у вас не приймуть. Вам прийдеться бігти до ближнього банку/ пошти та робити цей ордер. Після цього повертатися і, якщо вже сплине час праці, або вас не пустять там люди, які прийшли на свій час по запису , то ви змарнуєте свій час і час робітника консульства. При мені була одна така жінка , яка як вжалена бігала туди сюди між консульством та банком, який був десь з пів кілометра за отриманням цього ордеру , а потім благала пустити її до віконця. Її пустили, але все могло закінчиться для неї не гарно. До речі, цей ордер як платіжний інструмент або віддається, або залишається у вас, якщо документи у вас не прийняли. Тоді ви йдете до банку і анулюєте його і гроші залишаються без руху. Якщо ви бажаєте поекспериментувати з цим питанням - то ваша справа та ризики. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv Успокойся, адекватные люди не ноют в чате как их бесит кто-то. Тем более адекватные люди понимают разницу между приняли и натыкали носом в правила и приняли просто со списком документов. Если жля тебя это нормально что можно прийти без оплаты пропустить свою очередь потом ещё раз прийти в другую очередь и ты агитируешь других чтобы создавали беспорядок в очереди. То ты явно неадекватен.
-
Вітаю. Питання якщо втрачені оригінали атестату та додатку, але є довідка(виписка) українською мовою з інформацією про атестат з Єдиної державної електронної бази з питань освіти в Україні(надала школа). То як ви робили евалюацію?! Є лише ця довідка. Буду дуже рада якщо хтось підскаже, бо WES поки відповідь не надало. Чи треба обовязково якимось чином замовляти друковану копію через доручення з України, якщо школа була закінчена у 2005році?! Дякую
-
Дякую. Тобто якщо в мене в Украіні за останні 10 років була позиція рівня керівник відділу/директор в ІТ компанії, то в мене варіант або знайти таку само позицію і податись зразу як буде офер (що малоймовірно), або іти на позиціі нижче, працювати рік і потім вже подаватись?
-
Але в нас не франшиза. Все централізовано. Співбесіда спочатку теж з головним офісом (в Онтаріо), хоча я живу й працюю в Альберті. Ї якщо їм підходите - то вже лише потім у вас друга співбесіда з територіальним менеджером, якому підпорядковані певні магазини. Територіальний менеджер , звісно, підпорядкуваний регіональному. Самі ж магазини директорів не мають. Тож якщо вирішувати питання з LMIA - то лише з головним офісом. А нащо воно їм?
-
Перелогінюється з локального електронного підпису скоріше за все
-
-
Сессія злітає після декількох оновлень і якщо довго не оновлювати сторінку. Як ваш скрипт впорався з тим що треба час від часу робити повторну аутентифікацію на сайті?
-
Скиньте будь ласка посилання де порахувати бали, перед подачею по СЕС, дякую