PR CUAET
-
Так це проблемка. Не вперше чую про таке. Особливо коли піджимає час бо є квитки…Пишіть в вебформу (телефонуйте) пояснюйте ситуацію що не потрібна віза для аплікантів за меж Канади, бо вона в них є.
-
А ще якщо людина в Україні, планує їхати, але не встигає отримати паспорт, то все одно краще оформити його там із послугою передачі його потім у Консульство в Канаді. Потім його зможете тут отримати. Бо тут зараз повна халепа із слотами для оформлення паспортів.
-
Дякую! Це скоріше не проблема, а нерозуміння як візи CUAET перетинаються із візами ПР - бо не може бути двох активних віз. І чи потрібні нові візи решті родини?
-
Сьогодні скидки на офіційному сайті,хто що порадить купляти?
-
Якщо знайду ту людину яка мала схожу проблему, відпишусь Вам.
-
Тобто нема питань відмовитись від перельоту на 26 березня, просто потрібно зрозуміти як правильно вчинити, щоб все було ОК з потраплянням у Канаду вже у статусі ПР?
-
Читання там реально важке нажаль, лексика дуже адвансед, в мене високий рівень але було непросто, я не очікувала такого. Найпростіше мені було лісенінг та спікінг бо дрбре на слух все сприймаю. А Райтінг я вже десь років 20 на френчі нічого не писала але трохи потренуаалася перед екзаменом
-
Ну і щоб не вийшло, що син заявлений як outland (а в тому листі вони просять у 5-денний строк надіслати їм листа із підтвердженням, хто і де є на даний момент), а він в'їде до Канади у статусі temporal
-
Подскажите пожалуйста нужно ли сдавать мед комиссию, если приехали просто в гости но по программе, в след раз когда будут снова ехать, будет ли это проблемой если в первый раз не сдали?
-
Ваш варіант 100% потребує допомоги імміграційного консультанта
-
Нет, только проверила все локации 🤷♀️