PR CUAET
-
А якщо спробувати переслати гроші з моно на канадську карту, чи так не можна?
-
Подаватись на нову. Але вже не по cuaet. Кабінет вам не потрібен. Іншим шляхом. На Canada.ca є вся потрібна інформація
-
Так, якщо вам потрібно виїжджати і заїжджати назад в Канаду, потрібно податися на нову візу, це вже платно.
-
Можливо хтось знає чи є інструкція якісь відео самостійно замовити підтвердження на імміграцію? Дякую
-
А ви самі подавали через Wes і оплачували ?І чи можна зразу оплатити і щоб зразу на імміграцію?Чи дійсно потрібно спершу для роботи підтвердити а потім вже на імміграцію?
-
Ні,вона написала що якщо для роботи то помагає безкоштовно
-
Мені помагала Zarema,вона сказала все їй скинути документи а вона вже подасть і я їй пишу чому так довго вона пише що не знає чому так довго і все на тому кінець І я не знаю як тепер бути
-
Підкажіть будь ласка це можна зразу все подавати на імміграцію чи потрібно спочатку підтверджувати диплом для роботи а потім вже на імміграцію? Дякую
-
Доброго вечора , підкажіть будь-ласка ситуація в тому що мій паспорт закінчився , я продовжила статус перміту і вже отримала новий паспорт . Я намагалась зайти в кабінет на сайті щоб продовжити візу але так як програма вже закінчилась я не можу туди зайти . Мені потрібно відкривати нову візу ? Хто може підсказати що за чим робити далі ? Буду щиро вдячна 🙏🙌 Всіх з Новим 2024 роком !🎊
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка якщо не підтвердивши освіту від wes чи можна зразу подавати на імміграцію про освіту?Тому що ще в травні дали запит у wes про підтвердження освіти і ніякої відповіді від тоді,писала і пишуть чекайте,а це вже скільки часу минуло
-
Ми продовжували паспорт дитині, фото ніхто не питав. У паспорті вже було вклеєно фото, те, яке робили 4 роки назад при оформленні цього паспорту. Дитина була поруч, фото не робили.