PR CUAET
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка, які саме документи треба перекладати для подачі на ПМЖ у Канаді? Знаю що треба буде перекладати свідоцтво про шлюб, це точно бо вища освіта дружини підтверджується на дівоче прізвище. Які ще документи потрібно підготувати і перекласти? (Свідоцтво про народження дитини, наприклад) Чи можливо є якісь загальні кроки які роблять усі, просто хочеться як тільки рік у Канаді пророблю, одразу подаватися не зволікаючи і не гаючи час. Знаю що багато залежить від програми, але питання у тому чи є якісь кроки які загальні, прямо ось для кожного і кожної.
-
Підкажіть будь ласка. Дуже прошу. Ситуція: у заяві на візу по CUAET не вказали, що є дитина від попереднього шлюбу. Того часу у батька (тобто у мене) не було при собі фото свідоцтва про народження дитини. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Дитина народилася у 2014-м році у Криму. Має свідоцтво тільки російського зразку. Це свідоцтво свого часу Україна не прийняла, щоб зробити українського зразку. Через суд також не було зроблено українське свідоцтво. Наразі батько дитини (тобто я) з теперішньою дружиною в Канаді. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини досі перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Наразі у батька є при собі фото свідоцтва про народження дитини російського зразку. Питання: зараз подали першу аппликацію - Expression of Interest. Далі, коли будемо заповнювати аплікацію на MPNP, при вказівці інформації про дитину та додаванні свідоцтва про народження, буде конфлікт з тою анкетою, яку заповнювали для візи по CUAET. Як краще пояснити цю ситуацію? Хто може щось порадити? Можливо є в когось такий випадок чи просто знає? P.S. Гроші на дитину батько (тобто я) кожного місяця пересилав, окрім періоду з лютого 2022-го по недавній час (знайшов спосіб передавати через знайомих).
-
Те саме додавати. У Вас дозапрос документів. Звичайна практика.
-
доброго дня, можливо хтось знає відповідь на це питання. я подавалась на номінацію по Alberta Opportunity Stream 8 грудня. сьогодні прийшов лист: • Provide a copy of your certificates, diplomas and degrees from outside of Canada • Provide a copy of your Educational Credential Assessment report Якщо я додавала всю інформацію з WES, чи потрібно додавати знову те саме? Чи це щось інше?
-
Вік. Англійську треба 9999
-
Это обнадёживает 🙏
-
Добрий день, чи знаєте хтось чи можна просто зробити новий закордонний паспорт чи потрібно робитм нову id картку? Просто і id картка і закордонний закінчуються зараз в одні дати (один і той же місяць та рік) тому не зовсім зрозуміло чи якщо подаватись на новий закордонний чи получиться чи буде він на 10 років та і чи таке взагалі було би можливо..
-
Підкажіть будь ласка. Дуже прошу. Ситуція: у заяві на візу по CUAET не вказали, що є дитина від попереднього шлюбу. Того часу у батька (тобто у мене) не було при собі фото свідоцтва про народження дитини. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Дитина народилася у 2014-м році у Криму. Має свідоцтво тільки російського зразку. Це свідоцтво свого часу Україна не прийняла, щоб зробити українського зразку. Через суд також не було зроблено українське свідоцтво. Наразі батько дитини (тобто я) з теперішньою дружиною в Канаді. Дитина, мати дитини, та теперішній чоловік матері дитини досі перебувають на окупованій території, яка окупована ще з 2014-го. Наразі у батька є при собі фото свідоцтва про народження дитини російського зразку. Питання: зараз подали першу аппликацію - Expression of Interest. Далі, коли будемо заповнювати аплікацію на MPNP, при вказівці інформації про дитину та додаванні свідоцтва про народження, буде конфлікт з тою анкетою, яку заповнювали для візи по CUAET. Як краще пояснити цю ситуацію? Хто може щось порадити? Можливо є в когось такий випадок чи просто знає? P.S. Гроші на дитину батько (тобто я) кожного місяця пересилав, окрім періоду з лютого 2022-го по недавній час (знайшов спосіб передавати через знайомих).
-
Когда подаёшься на номинацию, там написано, что вы обязаны уведомлять о любых изменениях. Плюс работодатель, который вам предоставлял документы имеет право всё отменить. Мне иммигр. адвокаты сказали, что до получения ПР не менять работу, особенно НОК. Я сама думаю сменить НОК и работодателя и подаваться заново (пока прошло 2 месяца от подачи на номинацию), т.к. теперь не знаю, сколько ждать и сколько я буду привязана к этой работе, от которой уже воротит во всех отношениях. Когда Вы подавали и когда получили номинацию? Интересны сроки рассмотрения.
-
-
я бы подавал и добавил бы сопроводительное письмо. Т.е. у вас есть документы, которые подтверждают родство, их и используетесь. Можете сослаться на стресс и ошибку во время начала войны. Пс: я не консультант