PR CUAET
-
Дякую!
-
Як бачите, так IRCC довго виношувало ту програму, що майже всі забули, що її ще в березні 2022 р. обіцяли. Я міг би ще розказати про роль КУК та діаспори у тому, щоб речення про возз'єднання родичів було включено в першочерговий анонс програми у березні 2022 р., а також гіпотези, чому власне так довго виношували поограму та яка там йшла внутрішньополітична боротьба... але кого то цікввить? То все неправда, програми не було у березні 2022 р., vox populi каже, що у липні 2023 р. програма з'явилась. З нічого. З чистого листа. Просто так.
-
Ну такий самий буде NOC. Спрацює?
-
-
Так, всі печатки/штампи мають бути перекладені
-
Підкажіть будь ласка щодо перекладів у Вінніпезі? Хто до кого звертався? Дякую
-
Остап, а я неправильно зрозуміла… прочитала що внести всіх окрім тих в кого є статус PR or Citizenship. Тому написала маму, тата і сестру, а себе не вказала бо маю тут піар. Аплікацію подала вже сьогодні.. як правильно тепер діяти?😭😭писати в кризову форму, скачати форму з інтернету, перезаповнити і подавати? Чи не буде це «відмовою» у їхньому піарі що я себе не вказала….. тепер дуже хвилююсь
-
Подскажите пожалуйста кто знает или слышал: Проработал полгода у одного работодателя. Сокращение Без работы 5 месяцев и 2 недели Нашел такую же должность и в апреле будет 12 месяцев совокупного опыта с предыдущим работодателем и нынешним. Вопрос: какие документы нужно и достаточно будет собрать от предыдущего и нынешнего работодателя чтобы все было ок.