PR CUAET
-
Я думаю на завірення копій ні((
-
📍Після ITA заповнюю всі розділи. Чи буде далі функція аля Review your answers? 📍Police record check - чи були проблеми якщо брати нашу довідку про несудимість+ переклад із афідевітом. Афідевіт завірений by commission of Oath? Про переклад: 📍якщо у мене є переклад як в Україні, прошитий і без печаток на кожній сторінці. Це ж не має бути проблемою чи може?
-
Диплом + додаток вважається 1м слотом?
-
Періодично буду постити це повідомлення. Чим більше людей згідні з цим, тім швидше консульство отримає інструкції/стусанів на вирішення проблеми. Сьогодні дізнався що для консульств важливо щоб їх рейтинг у гугл був у гарному стані. Є пропозиція, для тих хто вважає що ситуація в якій ми опинились не є нормальною з точки зору організаційного процесу, вимушені перевіряти сайт з надією на везіння... Залиште ваш відгук на сайті консульства в гугл картах - Торонто: maps.app.goo.gl/qv5q3jj8ksQgNN8DA Зараз рейтинг 3.3 з 219 відгуками. Ви може і не вірите в це, але зможете побачити якщо рейтинг сильно змінитися, то реакція буде. Інформація перевірена. Ніякої зради, тільки хочеться отримати сервіс на який люди у цивілізованих країнах заслуговують. Не думаю що люди зі звязками сидять та перевіряють слоти через дію. Дякую. Додано Єдмонтон: maps.app.goo.gl/wvMsUqj6VdHunfHe7 Додано Оттава: maps.app.goo.gl/UmkQ3MCdmEeduaMK8
-
Що робити якщо забули вказати роботу у деклараціі? Це було 2 тижні влітку Встигли забути А у СРА кабінеті зʼявився т4
-
И оформление доверенности 9:30
-
Кому надо, скорее бронируйте!
-
Торонто, засвідчення підпису есть на 15 число на 11:30 одно место