PR CUAET
-
Ну просто ви з туристом теж перегнули. Відсутність пр- це не турист в нашому випадку, а резидент, просто не постійний
-
Не работает
-
Не за красивые глазки, а за то что раз уж решили помочь дав возможность приехать в Канаду и работать тут на благо их общества, пока в Украине война, то хорошо бы продолжить эту тенденцию. Мы ведь не сидим тут на обеспечении, как в некоторых европейских странах, а работаем и платим налоги! Более того, ходят слухи, что прожив год-два в Канаде, то когда тебя вышвырнут, в Европе будет сложно получить какой-то статус - скажут, езжай туда, где провёл предидущие два года.
-
У нас поки не запросили, хоча нам вже прийшов лист, що eligibility passed
-
Думаю і зараз і потім - втрата населення це величезна катастрофа для України. Бо ми не тільки на фронті втрачаємо людей, а також через ці відкриті кордони для нас в будь-якій країні світу. Україна бореться на полі бою не для того щоб мирне населення получило легкий спосіб лишитися у іншій країні назавжди. Тому буде дивно якщо Канада просто так залишить всіх куает. Не справедливо.
-
Всiм привіт! У мене трошки мозок закипає, допоможіть розібратися. Подалась по AOS, чекаю на номінацію. Паралельно, як сказав мені консультант, я маб відкрити профіль на Експрес Ентрі. В іншому чаті мені написали, що після AOS не треба Express Entry. А що тоді треба? Офіційний сайтб див.step 2 не дає багато роз'яснення і посилання в step 2 не працює. www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-after-you-are-nominated Всім дуже дякую
-
Верно
-
Моргідж ніякого відношення до Українського варіанту іпотеки немає. Це якщо коротко. Не тільки продавати, навіть міняти можна без проблем
-
Доброго дня, вибачте можливо не по темі чату, але запитаю, якщо змінюю роботодавця то які документи потрібно запитати в нього? Знаю про пей стаби та емплоймент леттер тільки
-
26 жовтня
-
Взагалі нема проблем продати обєкт з іпотекою, бо 98% купляють саме так
-
добре, а тоді куди подаватися після отримання номінації?