PR CUAET
-
Я писала лист в Оттаву з цим питанням, мені сказали що для дитини якщо немає реєстрації - не страшно)
-
Ок. А якщо двоє дітей?
-
Доброго дня. Вибачте за можливо глупе питання, але така склалась ситуація, що не можу від роботодавця отримати форму Т4. Він каже, що я маю побачити її у своєму кабінеті CRA. Але це буде перша моя декларація, такого кабінету у мене ще не має. Для заповнення декларації буду звертатись до бухгалтера. То може при заповненні бухгалтер якось побачить цю форму Т4? Чи може можна її знайти у якихось базах за моїм SIN?
-
Почекайте трохи, в мене інформація підтягнулася на наступний день. Спочатку бачила тільки помісячно платежі а наступного дня і з'явилася одна велика виплата.
-
Дуже дякую і сподіваюсь, що це спрацює)
-
Продаж квартири скоріш за все не треба вказувати, але доходи можна буде вказати (це не обовʼязково, але може повпливати на виплати) за період до приїзду. Єдине що вам треба зрозуміти чи 90% вашого доходу за рік були в Канаді чи ні. В залежності від цього будуть рейтувати відповідно до того скільки ви часу в Канаді деякі податки.
-
Доброй день, підкажіть чи хтось стикався ЕЕ після саміту каже: CRS overall score 0, що могло піти не так?
-
Це коли дозапит був?
-
Так там же написано: на кожну дитину. Якщо ви не знаєте точно, то, напевне, краще не надавати неправдиву інформацію