PR CUAET
-
Зрозуміла, дякую 😉
-
Мені здається, що мається на увазі, що квартира була не формою бізнесу/доходу. Тобто, ви виїхали і вона просто стояла закрита.
-
Ми 11грудня теж тиша
-
Якщо минулого року платили, то кліматичні будуть в квітні, gst там якийсь іншиц розклад, не знаю, бо в мене по нулям
-
Так, перший ворк перміт був виданий на повних 3 роки. Але аналізуючи ситуації, я зрозуміла,що одобрення від цього не залежить. Подала заявку 16 лютого 2024, апрувд отримала 8 березня 2024. У відео інструкції було вказано не зазначати про проходження мед огляду,якщо йомі більше 12 місяців; можливо треба було все одно вказати,хоч і медогляду вже значно більше ніж 12 місяців. І я не знімала обмеження щ первинного ворк перміту.
-
Доброго ранку шановні друзі. Повністю вже заповнила всю аплікацію на подачу sinp. І коли натискаю "Check All Application Screens and Submit" мені кажуть, шо щось не то. Вже по новому намагалася все зробиьи6-теж саме... Допоможіть будь-ласка🙏
-
Вітаю! ❗️‼️підскажіть, будь ласка, якщо до 31 числа заїду до Канади, оформлю всі документи, отримаю ворк перміт поїду з країни і через два тижні повернусь Не буде проблем? Виплати не цікавлять Мушу допрацювати на роботі місяць ще, не вийде приїхати і залишитись одразу
-
Аа 😅 точно, makes sense. Ну я не здивована підвищеною ціною, в Україні і до війни було дорожче ніж в Польші здати цей медікал. Ще й судячи з відгуків саме в українських центрах любили погнати на додаткові тести щоб типу підтвердити що здоровий. А тим паче зараз коли в людей вибору особливо нема.